Додати запис

Ми готові були стати стіною між обома таборами мітингуючих

Я радий, що мітингувальники обох таборів співіснують у столиці мирно, а провокацій про які попереджало чимало ЗМІ напередодні, не сталось.

Нагадаю, що ввечері 13 грудня ми з колегами - позафракційними депутатами оприлюднили заяву в якій просили представників обох таборів публічно гарантувати лише мирний хід подій, а правоохоронців не допустити та попередити можливі провокації та діяти виключно в межах закону.

В останньому пункті заяви ми закликали колег-депутатів, назалежно від переконань, прийти 15-го грудня на майдан та стати живим ланцюгом між двома таборами мітингувальників аби запобігти конфліктам та ситуаціям з непередбачуваними наслідками.

В неділю зранку ситуація в столиці була спокійною і протистояння між прихильниками Євромайдану та їх опонентами, яких напередодні активно звозили до Києва, не було. Безстрокова акція, про яку заявляли організатори Антиєвропейського мітингу достроково завершилась, а решта протестувальників повернулись з Європейської площі до Маріїнського парку, на попереднє місце дислокації.

Утім, ми з соратниками, вирішили все-таки прийти на Майдан, аби підтримати мирний протест.

Ми обійшли весь Майдан Незалежності, поспілкувались з людьми, зустріли волинян, які приїхали до Києва відстоювати свої права. Порадував оптимізм та згуртованість українців, позитивна атмосфера на Майдані. Такі відчуття дають надію на позитивні зміни, адже тисячі людей роблять все, аби їх вимоги були почуті та виконані.

Нинішній пленарний тиждень обіцяє бути не простим, але я все ж сподіваюсь, що депутатам вистачить мудрості не блокувати роботу Ради та використати ще одну можливість, аби відправити Уряд у відставку.

Ми зареєстрували проект Постанови «Про невідкладні заходи з подолання політичної кризи в Україні», який, сподіваюсь буде компромісним рішенням ситуації, що склалась в державі та буде підтриманий більшістю парламентарів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви були на майдані? Не вірю! Фото в студію.
Відповісти
Неофеодали
Відповісти
Стіною треба було бути тоді, коли голосували за відставку уряду.
Відповісти
бла-бла-бла... Порожняк
Відповісти
вони тільки "готові"були "стати" стіною.
Відповісти
Знаєте, ну аж соромно читати чесне слово! За відставку Азарова хто не голосував? Ну перестаньте тут гадити в інтернеті.
Відповісти
НЕ ВІРЮ!
Відповісти
Комуністи №2
Ми тіпа з вами, але і нє, і з ними, але і нє.
Балаболи, не можуть завісли неясно де, і за яку ідею
Відповісти
Подавати на розгляд питання відставки уряду у той день не можна було, бо не встигли домовитись з комуністами, які могли дати тих шість голосів, яких не вистачило б навіть за умови голосування усіх позафракційних. Але опозиція використала цей момент для піару і завідомо знаючи, що голосів не вистачить аби прийняяти рішення, наполягала на голосуванні. Тоді скажіть: Хто винен, той хто поставив на голосування рішення, яке було провальним, чи той, хто знаючи, що рішення всеодно не пройде, не голосував, аби не брати участь у цій фікції???!!!
Відповісти
При всьому-хлопці молодці! За їх плечима робочі місця тисяч людей. А вони взяли і прийшли щоб убезпечити людей
Відповісти
Одним словом-не з н а й к а!
Відповісти
стояли б як нікулін з віцином моргунова тримали на дорозі...3-йка "лідерів"
Відповісти
Віцин був по середині.
Відповісти
Оприділіться за якою стіною ви готові сояти.Щоб добре було змінити шапку.
Відповісти
дотепно)
Відповісти