Додати запис

Лідери опозиції мусять привселюдно попросити прощення у людей на Майдані

Уже ніхто не сумнівається, навіть європейські політики визнають, що лідери опозиції втратили контроль над ситуацією. Столичний Майдан перетворився на поле бою, де панує анархія і стихійний бунт. Ні Яценюк, ні Тягнибок, ні Кличко не здатні керувати натовпом. Учора телеканали показали відео, де лідер «Удару» відмахується від своїх прибічників, які в паніці буквально рвали його куртку.

Страх, сумбур і суцільний безлад у людських лавах, безконтрольний прояв агресії – те, чого домоглася опозиція, закликаючи людей до, фактично, збройного спротиву.

Сьогодні, коли в столичні лікарні забрали з Майдану перших покалічених жертв вуличних сутичок, навіть не знаю: як опозиційні лідери-організатори заворушень будуть вимолювати прощення в народу, який повірив їм і пішов на барикади. Важко уявити, якими мусять бути слова каяття цих «політиків-революціонерів», які готові жертвувати кров’ю побратимів заради власних амбіцій.

Одне зрозуміло: Яценюк, Кличко, Тягнибок мусять вийти на сцену Майдану і публічно вибачитися перед народом. Визнати свої помилки в «геніальній» стратегії опозиції та попросити людей розійтися, щоб вберегти співвітчизників. Паління машин і трощення вітрин може обернутися для активістів карним злочином. Бо, повірте, організатори зможуть уникнути тюрми, а виконавці їхніх задумів – навряд чи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 50
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ригофунтік вирішив після похаваного гороху трошки насмардіти!
Ну-ну. Ще попереду такий геморой чекає, ніяка свічка не допоможе, моржовим фалосом будуть назад запихати.
Відповісти
Ден чому ти тут? Твоє місце біля БЕРКУТУ.
Декілька дубинок підуть тобі на користь.
Відповісти
Про себе краще подумав би...бо вже втомили "пакращеннями"але з думалкою напевно не склалося...
Відповісти
Янукович і "ко" також!!!
Відповісти
Ваня, зі святом тебе!
Гарно відсвяткувати.
Приходь на майдан.
:)
Відповісти
А що, Климчук Смоленгу трошки повідок ослабив, дозволив погавкати на "протівніка". Такі тявкаючі шавки першими получають запущену штахету.
Відповісти
Абсолютна правда. Хто після того, як Яценюк, Тягнибок і Кличко, відсторонилися від людей, назвали "своїх", котрих самі ж вивели на Майдан, прихильників - провокаторами. Після того, як вони стравили людей одних проти інших, ніякі вибачення їм вже не допоможуть
Відповісти
До Юльки їх і хай пожиттєво утримують тих, кому через їх бездарну "революцію" покалічило руки-ноги і повибивало очі.
Відповісти
нема твердоі руки в цьому проблема
Відповісти
ЦЕ НЕ НАТОВП!!!
Відповісти
Це організована банда!
Відповісти
Опозиція заради приходу до ВЛАДИ може з України зробити розбомблену Югославію?
Факти свідчать що саме так.
Відповісти
В капанку Ваня, в копанку раб!
Відповісти
Гаваряча голова ПроФФЕССОРА.
Відповісти
На що опозиціонери перетворили майдан - хаос, агресія, ніякої організації. Як вони хотіли управляти державою, якщо не можуть управляти цілком самоорганізованим Майданом? Чи вони вважають, що статус Президента дозволяє нічого не робити?
Відповісти
Свєта, якщо ти така тупа, то краще не пиши!
Майдан - ними і не управлявся! На майдані люди - які вийшли не за опозицію, а за свої права! Терпець урвався, влада не чує народ, пора переходити до радикальних дій! І я, чим можу, допомагатиму майдану !
Відповісти
Вони хочуть випустити Юлю, а вона знає як керувати, як бувша газова принцеса і найкращий ДЕМАГОГ в УКРАЇНІ.
Відповісти
Просто працює за ригівськими темниками. Нічого нового
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/20/7010144/
Відповісти
То шо за пісатєль виліз???З якої шахти вугльом цвіркає. Хто такий той Смоленг?
Відповісти
Іван Смоленг навіть у свій день народження, замість того щоб зібрати друзів та відсвяткувати свій ювілей, цілий день сидів і творив черговий шедевр агітаційного прориву партії регіонів. Ні ікра чорна, ні ікра червона, ні віскі, ні Хеннесі не змогли відірвати лідера агітаційної роботи луцьких регіоналів. І ось в 17.14 Іван поділився своїм агітаційним бестселлером з волинською громадою. Майданівці, прослухавши звернення лідера луцьких регіоналів прийняли одностайне рішення згорнути всі євромайдани в країні і вибачитись перед Іваном Павловичем за свою гарячкуватість. Віктор Федорович взнавши хто здійснив цю агітаційну перемогу запропонував Івану Смоленгу очолити на вибір або адміністрацію президента або товариство жидомасонської дружби. А розчавлена Іваном опозиція запропонувала саме йому стати єдиним кандидатом у президенти від опозиції. Ай да Ваня, ай да яника син! З днюхой! P.S.Все ж Ваня, коли вип'єш, то більше не пиши.
Відповісти
Та вiн не годен то сам написати.
Подивiтся на фейс. Це ж кiборг полiшуцького розливу.
Відповісти
А скілки треба заплатити, щоб таку маячню тут вивісити? Ви ж опозиціонери. Давайте слово опозиції, а не ци ПР-шавкам, які відчувають, що їхні дні у владі минають, то направо-наліво обдаровують ЗМІ, щоб їх друкували
Відповісти
На майдан їдьте. А не як собаки в коментах перегавкуєтеся.
Відповісти
чо` я туди поiду?
Зеки вiдрiжняються вiд комуняк шо сьогоднi можна свобiдно виiхати з краiни, iснують грошi i товар.
Зеки самi себе переб`ють за кiльканадцять рокiв.
Відповісти
Пане Смоленг, я дуже надіюсь, що Вам страшно.
Відповісти
Це европейська Революцiя 1968 року в Парижi )
Відповісти
Демократiя це зворотнiй зв`язок народу з владою.
I якщо зекiвська влада всерйоз сподiваеться встановити зекiвськi закони в Украiнi, то з часом ii змете Нiагарський водоспад народного протесту.
Можна виграти битву, але програти вiйну.
Не тi клепки у зекiв в головi.
Відповісти
Ви - представник влади, пояснiть ЧОМУ влада спiвробiтничае з кримiналiтетом (сприяе появi навулицях тiтушок)???
Відповісти
Відповідаю. Влада не співпрацює з криміналітетом. Вона похожить з криміналітету і вона є криманілітет. Основу складають урку, а їх боюсь
Відповісти
Смоленг - ти кому там зараз розказуєш про каяття? Може ми ще всі повинні перед тобою покаятись? Ти у нас що МЕССІЯ? Чи просто як завжди в своєму оці ПОЛІНА не бачиш? Здай квиток Партії Регіонів поки не пізно...
Відповісти
Саме про це хотiв запитати?

Яке КАЯТТЯ???

Хто мае каятись за Укртелеком проданий через пiдставну фiрму Ахметову за копiйки?
Відповісти
Ну і кого ти тролька-Мулька(БЮТівська мордо) позориш своїми недолуго-хитрими коментарями?
Тільки самого себе, інших доказів і не потрібно.
Відповісти
А в коментарях - наша пісня гарна, нова...
Шановні, звичайно, в ситуації, в якій зараз перебуває наша країна, важко лишатись холоднокровним та беземоційним. Але все ж. Що робиться на майдані? як дійшло до такого, що громадяни!!!! (простий люд і беркутівці) втрачають руки/ноги/очі? Чому опозиція, яка так вчасно вклинилась і використала незадоволення людей ще на Євромайдані (пам"ятаєте про такий?), нічого не може зробити зараз, тоді, коли ситуація доходить до абсурду і в прямому сенсі ламаються люди? чи потрібні такі "лідери" які не можуть нічого?
в мене чимало запитань, але відповідей на них я не бачу...
Відповісти
згинь!
Відповісти
Опозиція кинула людей!!!! А люди не керовані, тобто без лідера, перетворюються в стадо. Ось і бачимо що за два дні майже 200 постраждалих. Демократична держава так не будується, потрібно інші важелі впливу шукати, а не бійню влаштовувати!!!!
Відповісти
демократичні держави ЗАВЖДИ так будувались, через революції, через сутички, через це пройшли ВСІ європейські країни та США. Інших важелів не існує, влада не чує народ, грубо порушує Конституцію, нехтує всіма законами якими тільки можна, не несе відповідальності за свої дії, ЯКІ інші важелі ???
Відповісти
Опозицію на палю!!!! Вони нас зрадили!
Відповісти
а вони ніколи і не були з вами.
Відповісти
я в шоці! скільки бруду! зауважте, ПР (які б вони погані не були) не дозволяють обливати брудом опозиціонерів. а ті ж такої низької моралі, повні агресії, аж чорні від злості та ненависті. народ, де ваша елементарна культура, не кажучи вже про християнські цінності. ось в коментарях показує свій "високий" рівень опозиція... яка й спровокувала ситуацію в країні!
Відповісти
да-да, опозиція спровокувала і винна))) жесть)
Ти послухай що говорять лідери інших країн, хто несе відповідальність за події в країні.
Відповісти
Що тепер скажеш Ольго? Підтримуючи ригів ти підтримуєш вбивць! А раз ти з ними заодно, то теж вбивця!
Відповісти
Послухай, Ванька з курячими мозгами, невже ти думаєш, що Яник з ригами вічні? Тобі ж і твоїм дітям тут ще жити! Ти уявляєш ставлення людей до тебе і твоїх байстрюків коли народ змете цю нечисть.
Відповісти
Усім прихильникам хуліганів пропоную переглянути вказане відео. http://15minut.org/article/kak-demonstranty-podzhigali-silovikov-opublikovano-video-2014-01-21-10-11-11
Відповісти
Якщо і є вина лідерів опозиції, то в тім, що вони грали з карточними шулерами шахматними правилами. В боях без правил, які організувала верхівка, на перемогу можна розраховувати лише протиставивши силі силу. А домовлятись потрібно не з верхівкою. яка стовідсотково підставить своїх опонентів, а з керівниками середньох ланки силових структур, у яких ще збереглася офіцерська честь . На разі влада довела людей до стану, коли правдивість слів
,Душу й тіло ми положим за нашу свободу,
І покажем, що ми, браття, козацького роду''- вони змушені доводити не ворогам країни, а своїм правителям, що втратили відчуття міри та повірили у свою безкарність. А холуїв при будь-якій владі було і є достатньо.
Відповісти
Лідерам опозиції вже потрібно попросити прощення у батьків і на Майдані за смерть Сергія Нігояна. А все через бажання терміново зайняти КРІСЛО ПРАВИТЕЛЯ. Почекати виборів не хочеться ні Бондарю, ні Кролику, ні будь-кому з опозиції.
Відповісти
Ситуація з свободою слова в Україні проілюстрована на сайті "Волиньпост": коли виявилось, що всі коменти до сатті Еремеєва різко негативні, їх просто закрили. А кому належить сайт?
Відповісти
Під колонками автора рішення щодо статусу модерування коментарів і взагалі їх наявності чи відсутнсті приймає АВТОР. Якщо автор не висловлює інших умов - по дефолту стоїть премодерація для зареєстрованих коментарів і постможерація для незареєстрованих
Відповісти
Народний депутат не захотів читати зауважень людей?
Відповісти
Регіонал - не людина.
Відповісти
Регіонал це людина з табору ВЕЛИКОГО КАПІТАЛУ.
А ти ЖЕБРАК і ще довго, мабуть, ним будеш.
Відповісти