За ненадання інформації - штраф 10 тисяч: покарали міськвиконком Нововолинська

За ненадання інформації - штраф 10 тисяч: покарали міськвиконком Нововолинська
За невиконання рішення Володимир-Волинського міського суду щодо надання публічної інформації на запит про використання комунального майна і землі впродовж ряду років заступник начальника відділу примусового виконання покарань управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області 10 жовтня вдруге оштрафував виконавчий комітет Нововолинської міської ради.

Цього разу уже на 10 200 грн. Перший штраф складав 5 100 грн., всіх штрафних державних санкцій від виконавчої гілки влади може бути три, - пише Четверта влада.

Членам громади міста, ще 14 березня за невиконання схожого рішення Львівського апеляційного адміністративного суду, знову ж таки - за ненадання публічної інформації, котра стосувалася громадського майна та земельних ділянок Нововолинський міськвиконком було оштрафовано на 5 100 грн.

Тепер, міський виконавчий комітет оскаржує цей штраф у судах. Голова міського виконавчого комітету Нововолинської міської ради (він же міський голова, він же голова міської ради) Віктор Сапожніков, виконуючи у м. Нововолинську функції представника держави грубо ігнорує нормативні документи судової, виконавчої та законодавчої гілок влади, закони України і її Конституцію.

Тут, можливо, може йтися про зраду присязі місцевого (державного) службовця, перевищення службових повноважень, зловживання владою та посадовим становищем найвищого місцевого службовця та, на основі цього, внесення матеріалів до ЄРДР, що вважається відкриттям кримінальної справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За ненадання інформації - штраф 10 тисяч: покарали міськвиконком Нововолинська
10 листопад, 2017, 14:30