Лучанка перемогла в конкурсі краси. ФОТО

Лучанка перемогла в конкурсі краси. ФОТО
У Луцьку в драмтеатрі відбувся конкурс краси «Міс Принцеса України 2017».

Захід зібрав у суботу, 11 листопада, 22-х красунь.

Конкурс краси складався з 5 епатажних виходів красунь, між якими глядачів розважали Валентина Яремчук, Роман Скорпіон, Ірина Шабан та інші.

У журі були вже згадані артисти Ірина Шабаш, Роман Скорпіон, а також фіналістка «Міс принцеса світу» Влада Коробко, «Міс принцеса України 2016» Катерина Рожкова та інші. Серед них генеральний продюсер даного конкурсу - Олександр Главацький, в якого, до речі, був день народження цього ж дня.

Наприкінці розваги у залі палали «дикі танці» та драйвова атмосфера. Глядачі не втримувались на стільцях, так хотілось танцювати під запальні хіти Руслани.

Море аплодисментів красуні-конкурсантки отримали під час гарячого дефіле у купальниках.

За правилами конкурсу після 4-го виходу з 22-х красунь залишається лише 10 фіналісток.

У фіналі шоу дівчата були одягнені у весільні та вечірні сукні від Maxima, з доповненням прикрас від ювелірного будинку Zarina, що створило розкішну родзинку на завершення.

Зрештою звання «Міс принцеса України 2017» дісталось 22-річній лучанці Тетяні Симонович. Переможниця отримала у винагороду 50 тисяч гривень.

Ще 100 тисяч Олександр Главацький розділив між учасницями конкурсу.


ТЕКСТ і ФОТО - Катя Возняк і Мілана Тхоржевська

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому цікаво подивитись "за лаштунки" цієї показухи і зрозуміти справжню ціну таких "титулів" - дуже рекомендую погуглити фільм-розслідування "Коронованные особи" Бориса Соболєва. Побачите, звідки беруться всі ці "місси" і "прінцеси", а також об'єктивність таких титулів. В нього ж є і про всякі рейтинги компаній, товарів ("Вибір року", "Людина року" і інше "Г... року"). І одразу перепрошую, що "рекламую" передачі ТК "Росія", але зняті вони були вже давно, політики ніби немає, та і нічого аналогічного за рівнем від українських каналів не знаю.
Відповісти