На Волині відкрили пам’ятну дошку загиблому Герою. ФОТО

На Волині відкрили пам’ятну дошку загиблому Герою. ФОТО
У Грядівській школі Іваничівського району 20-го листопада відбувся мітинг-реквієм та відкриття меморіальної дошки пам’яті Віктора Рупи, який загинув в зоні АТО.

На захід, який підготували вчителі та учні, прийшли родичі та сім’я Віктора Рупи, жителі села, сільський голова, прибули також керівники району, - пише Буг.

"Ми не можемо повернути час, але ми можемо зберегти пам’ять про людину. Людина живе доти, доки про неї пам’ятають. Тому меморіальна дошка Віктору Рупі, яку ми сьогодні відкриваємо, буде нагадувати про нашого земляка. Він вчився у цій школі, ходив її коридорами. Закінчивши 9 класів, пішов працювати. Мав добрі плани на майбутнє. Мав сім’ю: дружину і четверо діток. Але, коли сказали йти захищати Батьківщину, він вчинив як справжній чоловік, батько: пішов виконувати свій священний обов’язок", – зазначив у своєму виступі директор школи Володимир Томчук.

Голова районної державної адміністрації Лілія Кревська та голова районної ради Андрій Бадзюнь подякували матері за виховання сина, низько вклоняючись їй.

Мама Віктора Ольга Рупа пригадала, як Віктор ішов служити у військо, як чекала від нього звістки кожного дня.

Сумна звістка, яка прийшла у її домівку, перекреслила усі надії і сподівання. 2-го жовтня 2016-го року не стало її сина. Загинув Віктор Рупа поблизу села Кримське Луганської області.

Відкривали меморіальну дошку брат Віктора Рупи Володимир та старший син загиблого Альберт. Місцевий священик отець Георгій освятив дошку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відкрили пам’ятну дошку загиблому Герою. ФОТО
21 листопад, 2017, 11:49