Перетнув подвійну і став на місці інваліда: у Луцьку оштрафували водія

Перетнув подвійну і став на місці інваліда: у Луцьку оштрафували водія
У Луцьку водія оштрафували за перетин подвійної суцільної та паркування на місці для інвалідів на 1020 гривень.

Про це в Facebook пише речниця управління патрульної поліції у місті Луцьку Ольга Бузулук.

"Їдемо проспектом Василя Мойсея, і просто перед нами, рухаючись назустріч, водій KIA перетинає подвійну суцільну смугу та звертає до спортивного центру".

"Далі більше. Паркується він на місці, призначеному для людей з інвалідністю. Поруч очікують жінка з дитиною".

"З авто вибігає цілком здоровий чоловік, який говорить україсько-російсько-польською сумішшю. Врешті, каже, щоб оформляли «протокол». Коли виноситься постанова, знову підходить до інспектора, просить мінімальний штраф".

"«Ок, буде мінімальний, 1 020 гривень», - відповідає патрульний. Нерозуміння, прагнення щось доказати, тут до службового автомобіля вже наближається жінка з дитиною, якій «дуже треба спати», одним словом, весь набір типового українського порушника".

"10 хвилин – і постанова винесена, якою передбачено 1 020 гривень штрафу за паркування на місці для людини з інвалідністю – саме так вирішив інспектор, поспілкувавшись з порушником".



"На кільці вулиці Яровиця – проспекту Грушевського помічаємо BMW, який поїхав по смузі руху для маршрутних транспортних засобів вулицею Винниченка в напрямку центру. Відеореєстратор все ретельно фіксує".

"Біля прокуратури зупиняють порушника, тлумачать суть порушення, починають виносити постанову (сума штрафу 510 гривень). До службового авто підходить молодий водій, сам з Маневицького району, номери машини польські. Каже, що те, що зараз відбувається, на совісті і його, і патрульних".

"«Це лише на вашій совісті», - каже інспектор. «Ні, земля кругла, вам теж дістанеться колись», - щось плете чоловік. «Земля не кругла, а трохи сплюснута», - парирує полісмен. «Ну, кажуть, що кругла. Можна ж просто попередити, я ж не місцевий, це ж не страшне порушення…», - не перестає той".

"Врешті, постанова винесена, однак чоловік з Маневиччини відмовляється її підписувати – і це його вибір, вибір типового українського порушника".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліції практично не видно на наших дорогах. Їдучи містом практично на кожному кроці всі порушують правила дорожнього руху. З кожним днем їздити все страшніше.
Відповісти
Частіше би біля спортлайфа патрулювали,то більше протоколів було б.Бо таке відчуття що одні інваліди там займаються і більше немає де припаркувати авто на стоянці.
Відповісти
А я то думал " что за курицу патрульные возят с собой в машине"?!! - а это Оля бузулук. И кстати патрульные протокол оформляли далеко не 10мин....а, играясь попутно мобильником, заполняли протокол не менее 25мин.
Відповісти
Останні новини
Перетнув подвійну і став на місці інваліда: у Луцьку оштрафували водія
25 листопад, 2017, 16:31