Ігор Палиця - проти антикорупційних судів

Ігор Палиця - проти антикорупційних судів
Ігор Палиця розкритикував ідею створення антикорупційних судів.

Про це йшлося 23 листопада під час засідання сесії Волиньради.

Депутати розглядали можливість звернення до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України щодо підтримки законопроектів, серед яких і «Про антикорупційні суди». Відтак, у зверненні депутати вимагають негайного проведення реформ шляхом прийняття законопроекту.

Проте перед тим, як поставити питання на голосування голова облради виголосив емоційну промову.

«Інціатори, антикорупційний закон, антикорупційний суд вимагає МВФ, вимагають всі в світі, G7 , G8… Я хочу, щоб ми всі зрозуміли, а наступний який суд буде – проти порушення правил дорожнього руху, окремий суд проти гвалтівників, окремий суд проти чогось іншого. А всі інші судді - вони вже насамперед корупціонери? Ми передбачаємо, що вони корупціонери та злочинці, якщо вони не можуть розглядати корупційні злочини? Ви розумієте, що ми до абсурду доходимо?» - сказав Палиця.

Таким чином, на його думку, скоро вся держава буде в судах, а над українцями ставлять експеримент. Адже якщо суддя будь-якого суду приймає неправомірне рішення, його треба садити у вязницю.

«Не вже в антикорупційний суд наберуть космонавтів і марсіанів, які будуть приймати інші рішення? Чи ви думаєте, що цей Захід, Америка, Європа, які нав'язують нам свої правила, в них немає корупції? Вона є, але настільки цікава і великомасштабна, що нам ще рости і рости до такої корупції, і нас просто як якихось піддослідних кроликів використовують останні 3 роки з цими нав'язаними принципами», - емоційно заявив Палиця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця молодець!
Відповісти
Правильно сказав!
Відповісти
Пан Ігор це суд по вашому профілю, через це такі різкі заяви.А реформи в нас робляться лише під тиском Європи або Америки.
Відповісти
"Адже якщо суддя будь-якого суду приймає неправомірне рішення, його треба садити у вязницю" - давно пора так робити з такими суддями! Якби посадили декілька за неправомірні рішення, то іншим може б наука була. І керувались би в прийнятті рішень Законом, а не кількістю купюр і кумовством та сватовством.
Відповісти
Знаєте , ці заяви можна використовувати як маркер. Хто критикує ідею антикорупційних судів того першого такі суди і судитимуть. Нахаба ще й посилається на корупцію на заході... Хай краще добре подумає над антикорупційним поки не прийшов народний .
Відповісти
Останні новини
Ігор Палиця - проти антикорупційних судів
28 листопад, 2017, 10:45