Наливайченко: Ось чому Україна займає 131-ше місце по корупції*

Наливайченко: Ось чому Україна займає 131-ше місце по корупції*
Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко переконаний: Проблема корупції в Україні хвилює наших західних партнерів більше, ніж Верховну Раду, більше, ніж Петра Порошенка.

"Лише тиждень тому ми спілкувалися у Вашингтоні з президентом Гельсінської комісії США сенатором Роджером Вікером, а вже сьогодні в Сенаті буде представлено доповідь комісії "Внутрішній ворог – корупція в Україні", - йдеться в повідомленні на його сторінці в Facebook.

"На українську корупцію вказав вчора Рекс Тіллерсон у Вашингтоні. Дослівно: "майбутнє України залежить від перемоги у внутрішній боротьбі - проведенні масштабних економічних, правових, соціальних реформ та реформ у сфері безпеки".

"США закликали Україну "розвивати сильні інституції, які користуються довірою, які зменшать, і, врешті-решт, подолають корупцію". Винищити корупцію в Україні можна буде лише тоді, коли представники української влади нарешті збагнуть, що це зло становить смертельну загрозу для України і всього громадянського суспільства, що за неї карають".

"Від української влади вже не очікують, а вимагають, щоб запрацював нарешті незалежний антикорупційний суд та було припинено тиск на новостворені антикорупційні органи. Ось чому Україна займає 131-ше місце по корупції в світі".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція розшукує лучанина
30 листопад, 2017, 15:33
Наливайченко: Ось чому Україна займає 131-ше місце по корупції*
30 листопад, 2017, 15:00