На Волині відбулися змагання з бочче

На Волині відбулися змагання з бочче
На Волині вперше відбулись змагання на кубок Ковеля з бочче (в перекладі з італійської «куля» - це гра з м’ячем; іноді її у нас називають боча).

Його організували та провели активісти громадської організацїї інвалідів «Добродія в дії» разом з відділом молоді, фізичної культури та спорту виконкому Ковельської міської ради, - повідомили у прес-службі міськради.

Варто зауважити, що рік тому ця громадська організація за сприяння Ковельської районної ради виграла грант Міжнародної Організації Міграції (МОМ) у вигляді спеціального спортивного інвентаря для розвитку інвалідного спорту - комплекти гри бочче. Він сприяє в розробці моторики рук, плечових суглобів та і всього тіла для людей з ураженням опорно-рухового апарату (ДЦП, параліч і ін.).

На відкритий розіграш кубка були запрошені громадські організації інвалідів з Волині, Львівщини, а також ковельські осередки та індивідуальні учасники.

Суддівська бригада - студенти Академії рекреаційних технологій та права блискуче та незаангажовано провела всі залікові ігри та визначила переможців.

Перше місце та кубок Ковеля виборола команда з Любешівського району у складі Василя Понікарчика та Олександра Савенюка.

За рішенням суддівської колегії особливими нагородами «За волю до перемоги» були відзначені Ксенія Токар (Ковель), Катерина Ринковська (Ковель) і Анна Шот (Червоноград),


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бочче
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відбулися змагання з бочче
02 грудень, 2017, 00:25