Жінка, яка вбила 12-річну дитину, працювала лікарем і мала інвалідність

Жінка, яка вбила 12-річну дитину, працювала лікарем і  мала інвалідність
У вбивстві 12-річної Каті Добродій, яку п’ять днів шукали всім містом, підозрюють її рідну матір.

У поліції повідомили, що затримали 35-річну жінку минулого вечора. Затриманій жінці вже оголосили про підозру у вбивстві власної доньки, - пише ТСН.

«Тіло загиблої нині доправлено для проведення судово-медичної експертизи. За висновками експертів буде зроблений висновок внаслідок чого настала смерть», - каже речник Нацполіції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.   

На своїй сторінці у соцмережі заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін  повідомляє, що у пориві люті через те, що дитина не хотіла йти у школу, жінка вбила її, а тіло вивезла у посадку.

Затриманій 35 років, вона працювала лікарем-анестезіологом у місцевому онкодиспансері. Колеги кажуть, жінка  мала 2 групу інвалідності у звязку з психічним захворюванням.

«Не могли встановить остаточного діагнозу - чи це інфекційне захворювання, чи це якась психічна хвороба - були тут проблеми, ну врешті, вона не могла працювати нормально, бо були симптоми психічних розладів, чому їй і дали цю групу», - каже заступник головного лікаря з медичної частини Кіровоградського обласного онкологічного диспансеру Макарук Ігор.

Коли лікарі помітили у своєї колеги дивну поведінку, перевели її на роботу, не повязану із спілкуванням з пацієнтами, але через кілька місяців після цього жінка звільнилася.

Катя - її донька від першого шлюбу, з батьком дівчинки жінка розлучилася, він проживає у Криму. Від другого шлюбу затримана має ще одну доньку. Рідні підозрюваної у її вину не вірять. 12-річну Катю поховають завтра у Кропивницькому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жінка, яка вбила 12-річну дитину, працювала лікарем і мала інвалідність
13 грудень, 2017, 17:51