На Волині вилучили нелегальний алкоголь

На Волині вилучили нелегальний алкоголь
На території Маневицького району працівники Маневицького ВП ГУНП у Волинській області на підставі матеріалів перевірок фіскалів вилучили з незаконного обігу в закладах торгівлі алкогольні напої вартістю понад 5,4 тисячі гривень.

Тим часом, на території Любешівського району, окрім безліцензійної торгівлі, встановлено факти зберігання алкогольних напоїв і тютюнових виробів, маркованих марками акцизного податку з ознаками підробки та зберігання тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, - інформує організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, у ході перевірок працівники Любешівського ВП ГУНП у Волинській області вилучили з обігу алкогольних напоїв на суму понад 5,3 тисячі гривень, а також тютюнові вироби на суму понад 2,5 тисячі гривень.

Таким чином, працівники ГУ ДФС у Волинській області запобігли незаконному обігу та реалізації підакцизної продукції на загальну суму 13,2 тисячі гривень.

Такий результат став можливим завдяки співпраці з органами місцевої влади, оскільки вказані фактичні перевірки бізнесу проводилися на підставі листів, в яких керівники виконавчої влади районів інформували про порушення на ринку реалізації підакцизної продукції.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.