У Луцьку бус на «літній гумі» ледь не збив людей на переході. ФОТО

У Луцьку бус на «літній гумі» ледь не збив людей на переході. ФОТО
У Луцьку мікроавтобус на «літній гумі» ледь не збив людей на переході і при цьому в'їхав у авто на іноземній реєстрації, яке пропускало пішоходів.

Про це в Facebook пише користувач Ярослав Куцевич.

"Перевзувся місяць тому в новеньку зимову гуму. На Соборності навпроти "Троянди" призупиняюсь перед пішоходним переходом, щоб пропустити людей які переходять вулицю і тут відчуваю удар ззаду", - описує події водій.

"Як виявилось чоловік на бусі ще не зрозумів, що на вулиці зима і непогано було б поміняти літню гуму на зимову... Доречі якби той бус не зупинила моя машина, прийнявши удар на себе на пару з бровкою тротуару, то він точно зніс би пару ні в чому не винних пішоходів..." - продовжує він.

"І купи після цього дорогу машину на укр. реєстрації, щоб тобі її влупили отакі "водії" навіть не вибачившись після цього", - резюмує користувач.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТИ бляхер довбаний чого свої номери замалював? Сплати податки усі за машину, тоді рота гнилого роздявляй, попривикали з мухи слона робити. Розкажи чого нелегально іздиш на машині, патріот сраний, чого на іноземних бляхах? Чого не розмитнив, не поставив на облік, не заплатив пенсійний фонд? Бардель розвели з тими бляхами,сволочі
Відповісти
Кожний день маю можливість впевнитись що на бляхах іздять неадеквати, навіть пожежну з сиреною не пропускає
Відповісти
Чому ви не винуєте водія буса? А налетіли на водія пасата він не тільки замалював свої на мера!!!! Хто вам мішав купити на бляхах машину?? В кожної людини є свій вибір який вона робить. А так не цензурно виражатись показує ваш інтелект!!! Є люди і є людиська. Не залежно на яких номерах! Ви сильно по дорозі стаєте комусь допомагаєте? А на бляхах стають. Я не захищаю в мене в самого на Українській реєстрації але дуже багато знайомих які їздять на бляхах,це не всі погані люди як ви висловлюєтесь!!! З вашої мови можна зробити висновок хто ще є дов......бляхер!!!
Відповісти
Підтримую на 100%. Більша половина бляхарів неадекватних. Особливо бик на чорному рено лагуна в номері дві цифри 41
Відповісти
Останні новини
У Луцьку бус на «літній гумі» ледь не збив людей на переході. ФОТО
22 грудень, 2017, 17:53