Володимир: затримали розбійників, які пограбували військових

Володимир: затримали розбійників, які пограбували військових
Поліція повідомила про затримання злочинців, які грабували людей у Володимирі-Волинському.

За інформацією начальника Володимир-Волинського відділення поліції Михайла Бобика, в одного з постраждалих зловмисники відібрали 300 гривень, в іншого – дві банківські картки. Випадок трапився о 23:00, - пише ВолодимирМедіа.

Дещо пізніше, о 4:00, на вулиці Шевченка, поблизу будинку №33, двоє невідомих нанесли тілесні ушкодження двом військовослужбовцям і заволоділи їхніми мобільними телефонами. Внаслідок чого, один із них був госпіталізований до Володимир-Волинського ТМО, а згодом - переведений до Луцького військового госпіталю.

Під час проведення оперативних заходів працівниками поліції були встановлені особи, котрі причетні до даних злочинів. Ними виявились безробітні, раніше несудимі мешканці Турійського району 1996-1997 років народження. В обох вилучені речі постраждалих – мобільні телефони та банківські картки, - кажуть в поліції.

Відомості про скоєння злочинів внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковані за за ст.186 ККУ (грабіж) та ст. 187 (розбій). Вирішується питання щодо обрання міри затриманим запобіжних заходів та проводиться перевірка їх на скоєння інших злочинів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Володимир: затримали розбійників, які пограбували військових
23 грудень, 2017, 16:19