Лучани скаржаться на черги в новому сервісному центрі МВС. ДОПОВНЕНО

Лучани скаржаться на черги в новому сервісному центрі МВС. ДОПОВНЕНО
Мешканці Луцька та Луцького району скаржаться на великі черги в новому сервісному центрі МВС, який відкрили в селі Струмівка неподалік обласного центру Волині.

Відповідні дописи з'явилися в Fаcebook.

"Новий сервісний центр МВС. Це я маю вставати в 6 ранку, щоб зайняти чергу на заміну свідоцтва водія?" - пише один з користувачів.

"Я не попала знову сьогодні, була 32-ою. Ходжу з 25 грудня", - додає інша.

Деякі користувачі нарікають, що потрібно довго чекати відповіді на запити з інших регіонів.

У волинському сервісному центрі натомість повідомили наступне:


Новий сервісний центр МВС обладнаний електронною чергою, сучасною інформаційною системою та планшетом оцінки якості обслуговування. Також працює термінал для оплати послуг, є дитячий куточок та полиця для буккросингу. У зв`язку з цим кількість відвідувачів, які хочуть протестувати послуги саме даного оновленого центру, зросла майже вдвічі, включно з клієнтами з інших районів та областей, які вирушають до сервісного центру МВС у Струмівці, адже у нас діє принцип екстериторіальності – обслуговуємо незалежно від місця проживання заявника. Разом з цим кількість адміністраторів залишилася сталою.

Значна частина відвідувачів бажають обміняти посвідчення водія. З цього приводу офіційно повідомляємо і вкотре нагадуємо: з початку року і надалі посвідчення водія старого зразка є дійсними до закінчення 30- або 50-річного строку їх дії, безстрокові посвідчення водія дійсні довічно. Тому, просимо відвідувачів не турбуватися та не замінювати посвідчення водія у терміновому порядку.

Для будь-яких уточнень і консультацій відвідувачі можуть звертитися за телефонами (044) 290-18-99 і (0332) 77-19-74 або на офіційних Фейсбук-сторінках Головного сервісного центру МВС та Сервісних центрів МВС у Волинській області. Слідкуйте за новинами сервісних центрів МВС на сайті hsc.gov.ua та vol.hsc.gov.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
уже заіжав пять разів щоб поміняти права в коридор невозможно зайти стільки людей
Відповісти
Ну шо ви обманюєте?Криклій, Малашко і їх прихвосні пропіарили новий мрев на всю Україну. От тільки лічіка і методи роботи всьо ті ж. Главне - наробити шороху і показати шо вони шось там роблять
Відповісти
Главне - пропіарились на всю Україну
Відповісти
Люди самі створюють черги та ажиотаж! Відкрили ЦНАП всі там бали, тепер в Сервісний центр побігли, всім потрібна термінова заміна посвідчення)))
Відповісти
Нічого не змінилось,морди тіж самі на прийомі,решали решають,а народ в чергах стоїть,реєстрував машину,почав в суботу зранку ,закінчив перед закриттям!!!! Ось така б...ть європа!!!!
Відповісти
Повний безпорядок,просидів п'ять годин і нічого незробили
Відповісти
То не сервісний центр то є псіхотерапевтична лікарня .працівники центру думають що вони Зефси а народ то є бидло на жаль.....
Відповісти
Не центр надання послуг а психотерапевтична лікарня працівники думають що вони Зефси а народ бидло ...на жаль
Відповісти
Останні новини
Лучани скаржаться на черги в новому сервісному центрі МВС. ДОПОВНЕНО
11 січень, 2018, 17:17