Маніпуляції «УКРОПу» з ціною проїзду в Луцьку: Поліщук натякав на 3 гривні, а Недопад очікує 5

Маніпуляції «УКРОПу» з ціною проїзду в Луцьку: Поліщук натякав на 3 гривні, а Недопад очікує 5
"Укропівська" влада Луцька схоже за 9 місяців змінила думку щодо вартості проїзду в громадському транспорті міста.

Нагадаємо, 11 січня стало відомо, що перевізники на міських маршрутах подали до міськради розрахунки на підвищення тарифів за проїзд у маршрутках – просять підняти ціну перевезення принаймні до 5-ти гривень.

В інтерв'ю ІА Конкурент перший заступник в.о. міського голови, укропівець Григорій Недопад (на фото зліва) сказав, що підвищення відбудеться лише після проходження тривалої процедури.

"Проте потрібно очікувати підняття. Ще в жовтні збирали круглий стіл, ми активно спілкуємося з усіма перевізниками. Вони нарікають на дороге паливо та запчастини", - сказав чиновник.

Проте ці слова розходяться з заявою нині радника в.о. міського голови Ігоря Поліщука (на фото справа), який в квітні 2017-го, як тільки укропівці прийшли до влади в місті, заявив, що тариф 4 гривні нібито лобіювався колишніми заступниками міського голови та вимагав його перегляду. Проте схоже перегляду не відбулося, бо містяни та гості Луцька й досі платять ті ж самі 4 гривні.

А тепер мають "очікувати підняття".



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
встановити 5 грн. і зупинити тролейбуси! Поліщуки зажиріли, нехай рухаються!
Відповісти
ТАК попівняйте ціни, шановні журналісти, які були на паливо, які зарплати були в квітні 2017 і які зараз, вартість запчастин і т.д. При чому тут політика? Коли все рахується просто
Відповісти
Пустіть комунальний транспорт, щоб був вибір.А то зробили чисте поле для свого приватного бізнесу. Що немає даних про те , хто з колишніх і теперішніх владців має приватні маршрутки. То поцікавтеся, пане секретар Пустовіт.Тому що так піднімати ціни для людей накладно. А коли вже робити - то ЛИШЕ ТОДІ КОЛИ БУДЕ ВВЕДЕНИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК!!!
Відповісти
А ви чекали що хлопці захоплять владу і давай все поліпшувати? Воно їм треба? Їм бабло треба. Тому шановний електорат, 500 гривень взяли - розтягуйте на 4 роки, то вам на все, і на проїзд, і компенсація за нечищені дороги, не вивезене сміття і т.д.
Відповісти
Полішук безграмотний брехун як і всі Укропівці
Відповісти
Так візьми і порівняй....ціни зросли на 5-10%. А пропонують підняти ціну за проїзд майже в 2 рази. Клоуни
Відповісти
Так хлопці хазяйновиті взялися міняють не тільки ціни а й маршрути он 33 маршрут за покійного Романюка випросили щоб їхав по чорновола... а нова влада "поліпшила" пустила цей маршрут по липинського повз свого бізнесу....
Відповісти
Останні новини
Маніпуляції «УКРОПу» з ціною проїзду в Луцьку: Поліщук натякав на 3 гривні, а Недопад очікує 5
17 січень, 2018, 16:37