Волинський боєць після полону бореться за здоров’я сина. ВІДЕО

Волинський боєць після полону бореться за здоров’я сина. ВІДЕО
Волинський боєць Анатолій Семенюк пройшов полон сепаратистів. Чоловік повернувся додому, однак, тут на нього чекає нова битва – повернути до повноцінного життя сина і повоювати з законом за свої права військовослужбовця.

Про чоловіка йдеться в сюжеті ВРД НСТКУ.

У селі Ржищів Горохівського району у невеличкій хатині мешкає сім’я Семенюків. Анатолій зі своєю дружиною Русланою, невістка Марія з п’ятирічним Ілллею і дворічною Соломійкою. На одному з ліжок – 24-річний Андрій. Майже три роки хлопець прикутий до ліжка.

За нього і за старшого сина Сергія, воювати на схід України пішов батько Анатолій. Чоловік тривалий час перебував у полоні бойовиків. Згадувати про те, що пережив у ворожих госпіталях і сирих підвалах, не хоче. Про те, що вдома трапилася із сином біда, не знав.

Ще одна проблема, кажуть Семенюки, це те, що вони не можуть отримати земельну ділянку, належну Анатолію по закону. «В 90-х роках було рішення сільської ради про надання Семенюку Анатолію земельної ділянки. Він вже не має права скористатися ще раз, щоб отримати ці два гектари. Сільська рада неодноразово зверталася, аби допомогти. Якщо я не помиляюся, вже 4 рази приходила відмова від Держгеокадастру», – каже бужанівський сільський голова Роман Груцький.

Вирішити проблему реально, – переконує начальник відділу земельних ресурсів Горохівського району Сергій Рубаха. «Із 17 січня 2018 року ті обмеження на рахунок учасників АТО зняті і всім учасникам АТО можна отримати сьогодні ділянки. Повторно треба зібрати пакет документів від Семенюк Руслани Василівни, вони вже надавалися, я думаю, протягом години ми їх зберемо, і можна буде направити в головне управління. Я думаю, протягом місяця головне управління його розгляне і буде позитивна відповідь», – каже він.

Нині синові потрібен постійний догляд і гроші на лікування та реабілітацію.

Номер картки батька:
Семенюк Анатолій Євгенович 4149 4978 4532 7875


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський боєць після полону бореться за здоров’я сина. ВІДЕО
25 січень, 2018, 15:24