Депутат Луцької міськради звинуватив «Укроп» у подвійних стандартах

Депутат Луцької міськради звинуватив «Укроп» у подвійних стандартах
Представники «Укропу» у Луцькій міськраді не проголосували за звернення щодо «бандерівського» закону польського парламенту, мотивуючи це тим, що рада повинна вирішувати господарські, а не політичні питання.

Натомість укропів ці підтримували власні політичні декларації, - стверджує у Facebook депутат Луцької міськради Павло Данильчук.

За словами Данильчука, фракції «Народного контролю» і «Свободи» у Луцькій міськраді ініціювали на сесії звернутись до Верховної Ради України, щодо невідкладного прийняття рішення з приводу ухваленням польським парламентом так званого «антибандерівського закону».

«Здавалося б, такі рішення мають знаходити однозначну підтримку в раді, яка не представлена жодною проросійською політичною силою. Проте вистачає і своїх «патріотичних» манкуртів очолюваних партією укроп!
За їх баченням міська рада має лише приймати господарські питання, а не давати політичних оцінок», - йдеться у дописі Данильчука.

«Мабуть забули, як з інших власних політичних міркувань вони голосували не за один десяток звернень до центральних органів влади. Одним словом аж 8 депутатів підтримали даний проект рішення... і це Волинь, де зародилася УПА… Національна гідність? Ні не чули!» - додав депутат.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
УКРОП ПРАВИЙ. А ВАМ,В КОГО ЧЕШУТЬСЯ РУКИ ДО КОНФЛІКТІВ З ПОЛЯКАМИ,РАДИМО БІЛЬШЕ СПІЛКУВАТИСЯ З УКРАЇНСЬКИМИ ЗАРОБІТЧАНАМИ, А НЕ СИДІТИ В КЕРІВНИХ КРІСЛАХ І ДАВАТИ " РОЗУМНІ " ПОРАДИ.
Відповісти
Останні новини
Депутат Луцької міськради звинуватив «Укроп» у подвійних стандартах
31 січень, 2018, 21:09