Відомий музикант розповів, чому заздрить Луцьку

Відомий музикант розповів, чому заздрить Луцьку
Лідер гурту «Ot Vinta!», художник, аніматор, громадський діяч Юрко Журавель у Луцьку зізнався, що заздрить місту, бо воно має чудовий безалкогольний фестиваль «Бандерштат».

На «Файну гутірку» за участі артиста 15 лютого зібралося декілька десятків людей.

У ході спілкування Олег Бондарук запропонував Журавлю на фестивалі «Бандерштат» облаштувати арт-зону, де можна було б малювати карикатури. Артист зауважив, що можна реалізувати цю ідею.

«Єдина штука, що, знаєш, я скажу відверто – я заздрю Луцьку, що в нього є «Бандерштат». У нас в Рівному нічого немає, поки що, тому нам треба «підтягнути» вас трошки туди, щоб у нас теж щось було, чесно от скажу. На «Бандерштат», звичайно, із великим задоволенням ми теж щось зробимо. Якщо у Колоса (Сергій Мартинюк, лідер гурту «Фіолет» та арт-директор фестивалю, - ред.) з’являться ідеї щось там реалізувати – з великим задоволення», - сказав Журавель. Опісля артист додав, що минулого року зробив для себе ще два яскраві відкриття – фестиваль «Тарасова гора», який відбувся у новому майже сімейному форматі, до того ж, без участі росіян, та фест «Небу хай», який організовують поблизу Львова. Тож він порадив справжнім фестивальникам, які не вживають алкоголю, відвідати це дійство.

«Фестиваль «Бандерштат», там, де весело без алкоголю - це взагалі суперкруто… Якщо виникне у Колоса ідея цей фестиваль перенести в Київ, то бийте його по мошонках, тримайте його за руки і за ноги, щоб цей фестиваль залишався в Луцьку», - підсумував лідер гурту «Ot Vinta!».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пора і про бендероштат згадувати! А то можуть забути...
Відповісти
Останні новини
Відомий музикант розповів, чому заздрить Луцьку
16 лютий, 2018, 10:24