Спочатку поховаємо транспорт, а потім думатимемо, як йому працювати далі, - луцький перевізник

Спочатку поховаємо транспорт, а потім думатимемо, як йому працювати далі, - луцький перевізник
Директор ПрАТ «Луцьке АТП 10701» Сергій Дьомін каже, що кількість скарг на роботу транспорту в місті буде лише збільшуватися через те, що перевізники опинилися в ситуації, коли вони просто не здатні забезпечити виконання договорів.

Про це він заявив під час засідання виконкому Луцькради 21 лютого.

«І наше підприємство, і всі перевізники, докладають максимальних зусиль, аби забезпечити регулярність та якість перевезень», - сказав Дьомін. Мовляв, саме управління транспорту Луцькради не йде на зустріч, адже всі питання мали б вирішувати за круглим столом.

На думку перевізника, влада має визначитися, яким чином забезпечити прибуткову діяльність транспортних підприємство - або за рахунок підвищення тарифу, або сплати передбаченої законом компенсації за перевезення пасажирів пільгових категорій.

Тож він закликав управління транспорту до відкритого діалогу, адже перевізники і міськрада – партнери та не хотілося б доводити справи до суду.

«На сьогодні працювати в збиток ніхто не може», -каже підприємець. Мовляв, акціонери заявляють, якщо підприємство не може працювати не в збиток, то воно має зупинитися. За його словами, його підприємство лише за січень зазнало збитків на 250 тисяч гривень.

«Стосовно дотримання процедури: давайте спочатку поховаємо транспорт, а потім будемо думати, як йому працювати далі», - зауважив підприємець. Адже, на його думку, ситуація виглядає саме таким чином.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спочатку помийте ззовні і всередині ті зламки, якими возите людей, навчіть водіїв культури поведінки і забороніть курити в наповнених маршрутках, а потім заікайтесь за підвищення тарифів.
Відповісти
Цитата
«І наше підприємство, і всі перевізники, докладають максимальних зусиль, аби забезпечити регулярність та якість перевезень», - сказав Дьомін.
ВІДПОВІДЬ.
НЕХАЙ ВОДІЇ НЕ ГРАЮТЬСЯ В ПЕРЕГОНИ НА МАРШРУТАХ, ПІДБИРАЮТЬ ВСІХ ПАСАЖИРІВ, ЩО ЇХ ЗУПИНЯЮТЬ, ТА ЇЗДЯТЬ ЗГІДНО ЗАТВЕРДЖЕНОГО МАРШРУТУ, З ТОЧКА "А" В ТОЧКУ "В"
Відповісти
Погоджуся і з пані Інною і з Громадянином.Але маю що додати: щоб помити поміж рейсами ті зламки, які курсують містом, водії повинні десь взяти води і місце для миття. А де? Де створені умови праці для водіїв? В основному працюють не по змінах, а від світанку до смерканку. Мусять ще й після або до початку зміни технічно обслуговувати ті зламки. І поїсти та сходити до туалету немає ні місця, ні часу. Водій виконує обов'язки: водія, слюсаря, кондуктора, прибиральника. Зарплату отримує одну.
Відповісти
Останні новини
Спочатку поховаємо транспорт, а потім думатимемо, як йому працювати далі, - луцький перевізник
21 лютий, 2018, 10:46