Показали відремонтовані кабінети в луцькій дитячій поліклініці. ФОТО

Показали відремонтовані кабінети в луцькій дитячій поліклініці. ФОТО
У стінах Луцької міської дитячої поліклініки завершився капітальний ремонт кількох кабінетів.

Про це йшлося 23 лютого під час відкриття кабінетів для забору крові клініко-діагностичної лабораторії у комунальному закладі «Луцька міська дитяча поліклініка», що розташовані на Чорновола, 1.

Погіршення стану кабінетів спровокував порив теплотраси ще в 2006 році. У 2017 році нарешті провели капітальний ремонт тепломережі довжиною 168 метрів та взялися за реконструкцію кабінетів, на які з бюджету виділили 150 тисяч гривень.

Головний лікар дитячої поліклініки Оксана Лєщинська додала, що в основному ремонт у поліклініці працівники виконують за власні кошти та власними зусиллями.

«В нас пофарбовані марші на сходах. Ми це робимо щовесни, до Пасхи. Аби все було гарно своїми силами ми створюємо щорічні міні-ремонти», - додала вона.

Також Лєщинська зауважила, що на завершення цього ремонту ще плануються придбати плазмовий телевізор у коридор очікування перед здачею аналізів. Задля того, щоб маленьким пацієнтам полегшати відчуття страху під час очікування процедури.

«Завдяки цьому ремонту, ми тепер сміливо зможемо запросити членів акредитації «Чиста лікарня безпечна для пацієнта». Ми пройшли її по всім відділенням, але враховуючи санітарний стан цих кабінетів ми не могли їх навіть запросити соди. Тепер нехай нас інспектують», - зауважила вона.

Начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Микола Якимчук додав, що в лабораторію купили 3 нових мікроскопи. Це придбання відбулося за рахунок бюджетних коштів, а саме 89 000 тис. грн.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Показали відремонтовані кабінети в луцькій дитячій поліклініці. ФОТО
24 лютий, 2018, 08:38