На Рівненщині затримали чиновника, який вимагав 2500 доларів хабара

На Рівненщині затримали чиновника, який вимагав 2500 доларів хабара
Правоохоронці затримали затримали заступника начальника регіонального відділення фонду держмайна в Рівненській області за вимагання та одержання хабаря.

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Волинської області.

Упродовж січня-лютого 2018 року за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України слідчими Головного управління Національної поліції України у Львівській області, спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки Нацполіції України в Рівненській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди заступником начальника регіонального відділення фонду держмайна в Рівненській області, за попередньою змовою в групі з керівником приватного підприємства.

Зокрема установлено, що вказані особи вимагали хабар у розмірі 2 500 доларів США від громадянина за сприяння у вирішенні питання щодо придбання на Рівненщині 2 об`єктів нерухомості державної форми власності.

2 березня 2018 року під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 2 тис доларів США вказаних осіб затримано, а кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення обшуків за місцем проживання фігурантів справи.

На даний час вирішуються питання щодо повідомлення правопорушникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підстава, при чому не якісна! Певно комусь перейшов дорогу?
Відповісти
Останні новини
На Рівненщині затримали чиновника, який вимагав 2500 доларів хабара
03 березень, 2018, 17:18