Луцький військкомат «наїхав» на голову Асоціації ОСББ

Луцький військкомат «наїхав» на голову Асоціації ОСББ
У Луцькому об’єднаному міськрайонному військкоматі склали адмінпротокол на голову Асоціації ОСББ Юлію Сабатюк. Вона переконує, що це – через відмову розносити повістки.

Про це Сабатюк написала у соціальній мережі Facebook.

«Як вам ?... На відмову в рознесенні повісток «отаке» прийшло. Здоровий глузд відмовляється сприймати...» - написала Сабатюк і опублікувала копію листа із Луцького військкомату.

У документі йдеться, що на неї за відмову на прохання військових склали адміністративний протокол та запропонували з’явитися у військкомат для ознайомлення зі змістом.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це тільки початок виявлення порушень.
Відповісти
можна дупу витерти цим протоколом... я б навіть не ходив
Відповісти
так і виїдуть на... з пляжу!
Відповісти
А де написано про необхідність розносити повістки?Чи для ОСББ яякісь інші закони?Як гроші брати,то ОСББ,а як щось робити,то не вони.
Відповісти
9. Житлово-експлуатаційні організації, інші організації або підприємства та установи, що здійснюють експлуатацію будинків, а також власники будинків повинні своєчасно подавати необхідні відомості про призовників і військовозобов'язаних відповідним районним (міським) військовим комісаріатам, виконавчим комітетам сільських, селищних і міських рад, на які покладено ведення обліку призовників і військовозобов'язаних, стежити за виконанням призовниками і військовозобов'язаними правил військового обліку, а також сповіщати їх про виклик до військових комісаріатів.
Відповісти
Кабмін України прийняв Постанову №921 де розписано обовязки посадових осіб різних організацій. Рекомендую всім погуглити
Відповісти
Останні новини
Луцький військкомат «наїхав» на голову Асоціації ОСББ
02 квітень, 2018, 21:26