Куди піти у вихідні в Луцьку: 13-15 квітня

Куди піти у вихідні в Луцьку: 13-15 квітня
На вихідних у Луцьку постійно відбувається багато заходів, які можна відвідати з коханими, друзями або родиною, аби повеселитись, дізнатись щось нове та просто відпочити.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас підбірку заходів, які допоможуть «перезарядити батарейки» після робочого тижня.

До уваги організаторів масових заходів у Луцьку! Якщо вас не вказали в цьому переліку, будь ласка, надішліть інформацію на пошту [email protected].

П’ятниця, 13 квітня

Подія: Великоднє свято
Місце: арена розваг «GeneratorCity»
Початок: 11:00
Що обіцяють: неймовірне свято для дітей та дорослих. З 11 години усіх гості мають змогу отримати незабутню світлину на згадку про цей день, адже працюватиме фотобудка, а також діятиме кілька оригінальних фотозон.

Для малюків аніматори підготували захопливу програму. Окрім того, можна буде покататися на атракціонах, а також гарний настрій забезпечать ростові фігури. Протягом для майстри продаватимуть вироби ручної роботи на ярмарку. А з 19:00 розпочнеться концертна програма. Розважатиме меломанів луцький гурт «Такалаба», а також з програмою сучасної бандури виступлять хлопці з «Шпилястих кобзарів».

Подія: День корейської культури
Тип заходу: зустріч
Місце: Молодіжний центр Волині
Початок: 15:00
Що обіцяють: присутніх познайомлять із справжньою сучасною корейською культурою. До нас прийдуть корейські студенти, які поділяться своїм культурним багажем. Вони обіцяють, що це буде весело та яскраво. У програмі, окрім інших незвичайних активностей, має бути каліграфія. Мова заходу: корейська, англійська, російська



Подія: урочисте відкриття ХІ польсько-українських зустрічей майстрів слова
Місце: Волинський академічний обласний театр ляльок
Початок: 17:00

Подія: «Не плачте за мною ніколи»
Тип заходу: монодрама
Місце: Волинський академічний обласний театр ляльок
Початок: 17:30
Що обіцяють: монодрама Лариси Кадирової у рамках ХІ польсько-українських зустрічей майстрів слова

Подія: конкурсні виступи учасників ХІ польсько-українських зустрічей майстрів слова
Місце: Палац культури міста Луцька
Початок: 19:00

Подія: ГуляNка
Місце: «ЛучеSk-паб»
Початок: 20:00



Субота, 14 квітня

Подія: конкурсні виступи учасників ХІ польсько-українських зустрічей майстрів слова
Місце: Палац культури міста Луцька
Початок: 10:45

Подія: завершення ХІ польсько-українських зустрічей майстрів слова
Місце: Палац культури міста Луцька
Початок: 19:00
Що обіцяють: гала-концерт

Подія: концерт Сергія Притули та «ВАР’ЯТИ-ШОУ»
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 17:00
Що обіцяють: Буде дві години безперервного мегавеселого настрою, шалена енергетика і суцільний позитив. Сергій Притула та «ВАР’ЯТИ-ШОУ» презентують лучанам свої найсвіжіші жарти, іскрометні мініатюри, блискучі монологи, веселі пісні і гумористичний батл.



Подія: джаз-вечір
Місце: «ЛучеSk-паб»
Початок: 20:00

Подія: STAND UP вечірка
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Початок: 21:30
Що обіцяють: Авторські монологи на актуальні теми, імпровізації з залом та й просто хороший гумор від таких гостей: Вадим Дзюнько (Львів, учасник гала-концерту «Ліги сміху», команда «Збірна Львова», переможець відкритих мікрофонів), Роман Щербан (Львів, переможець відкритих мікрофонів), Андрій Озарків (Львів, постійний резидент «Lviv City Stand Up», переможець «Розсміши коміка», учасник регіоналки у складі «Збірної Правобережжя»), Артем Лиман (Луцьк, переможець «Розсміши коміка»), Вадим Барабуха (Луцьк-Ківерці, переможець відкритих мікрофонів, учасник «Розсміши коміка», учасник «Lviv Stand Up Battle»), Олег Лузанов (Хмельницький, учасник «Ліги сміху», команда «Ми з 90х»).
А після паті ще й танці.



Подія: «Французька весна в Україні»
Тип заходу: фестиваль
Місце: «PremierCity»
Початок: 23:30
Що обіцяють: Глядачам пропонується майже 350 хвилин чудових французьких стрічок. Особливий акцент програма робить на стрічках, які побачили світ нещодавно. Більшість фільмів з «Ночей» були представлені публіці на міжнародних кінофестивалях у Каннах, Клермон-Феррані, Нью-Йорку та Торонто. Фантастичні драми, комедії, анімаційні фільми – кожен знайде щось до душі. Подію організували спільно з Французьким Інститутом в Україні. Усі фільми демонструються мовою оригіналу з субтитрами.

Неділя, 15 квітня

Подія: ранкова гімнастика з Олегом Хом’яком
Місце: спортивний майданчик гімназії № 21
Початок: 10:00
Що обіцяють: заряд енергії на весь тиждень

Подія: «Івасик-телесик»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський академічний обласний театр ляльок
Початок: 12:00
Що обіцяють: вистава для дітей від трьох років тривалістю 1 година 15 хвилин, з антрактом

Подія: Шалені Танці
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Що обіцяють: Суміш латини та рок-н-ролу, добру порцію позитиву та вільний вхід.



13-15 квітня. КІНО

Фільм: «Ремпейдж»
Жанр: фантастика, бойовик, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 13:00; 15:15; 17:30; 19:45; 22:00
Про що фільм? Приматолог Девіс Окойе (Джонсон) звик тримати людей на відстані. Але з Джорджем, надзвичайно розумною сріблястою горилою, яку він доглядав з народження, він відчуває дуже сильний зв’язок. Але одного разу під час генетичного експерименту усе йде шкереберть, і людиноподібна мавпа перетворюється на люту істоту надзвичайних розмірів. А невдовзі стає відомо про ще кількох подібним чином змінених тварин. Ці альфа-хижаки тероризують Північну Америку, знищуючи все на власному шляху. Щоб зупинити їх, Окойе разом з генним інженером працюють над створенням антидоту, який не лише зупинить глобальну катастрофу, але й врятує тварину, яка колись була його другом.



Фільм: «Правда або дія»
Жанр: жахи, трилер
Місце: «Premier City»
Початок: 12:30; 16:20; 19:30; 21:40
Про що фільм? Творці моторошних і шокуючих трилерів «Спліт» та «Щасливий день смерті» запрошують у гру. Невинна забава «Правда або дія» перетворюється в жорстокі перегони зі смертю, коли у процес втручається потойбічна сила. Переможе той, хто виживе…



Фільм: «Леонардо: Місія Мона Ліза»
Жанр: мультфільм
Місце: «Premier City»
Початок: 14:00; 17:45
Про що фільм? Нічого не порушує розмірене життя італійського містечка Вінчі. Леонардо - енергійний і винахідливий хлопець, який носиться зі своїми нескінченними ідеями разом з другом Лоренцо, а чарівна Джоконда з посмішкою спостерігає за ними. Але коли таємничий незнайомець розповідає їм про заховані скарби, герої опиняються втягнутими в неймовірні пригоди...



Фільм: «Неймовірна історія про велет-грушку»
Жанр: мультфільм, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 12:10
Про що фільм? Фільм базується на однойменній книзі Якоба Мартіна Стріда. Кошеня Мітчо і слоненя Себастіан живуть у маленькому приморському Місті Сонця. Одного разу вони виловили з моря пляшку з листом від зниклого рік тому бугромістра Міста Сонця. З листа стало зрозуміло, що загальний улюбленець бургомістр знаходиться на Таємничому острові. До листа долучалася якась плодова кісточка. Мітчо і Себастіан посадили кісточку, і всього за одну ніч з неї виросла зелена груша - звичайнісінька, але велетенська.



Фільм: «Незнайомці: Жорстокі ігри»
Жанр: жахи
Місце: «Premier City»
Початок: 20:20
Про що фільм? Американська сім’я вирішує навідати родичів, які живуть у кемпінгу. По приїзді вони розуміють, що автомобільний табір зовсім порожній. Вирішивши все ж залишитись на ночівлю, вони й не підозрюють, що на них чекає попереду. Аж поки під покровом ночі не з’являються троє психопатів у масках, мета яких не грабувати чи вбивати, а з’ясувати, на що піде кожен член сім’ї, щоб вижити…



Фільм: «Тихоокеанський рубіж: Повстання»
Жанр: фантастика, бойовик, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 10:15
Про що фільм? Масштабний конфлікт між монстрами масового ураження і супермашинами, створеними людьми для їхнього знищення. Коли світ за крок до прірви, повстане нове покоління відважних пілотів. Вони мають об’єднати всі сили, бо є останньою надією в глобальному протистоянні.



Фільм: «Першому гравцю приготуватися»
Жанр: фантастика, бойовик, трилер, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 10:20; 14:30
Про що фільм? Масштабний конфлікт між монстрами масового ураження і супермашинами, створеними людьми для їхнього знищення. Коли світ за крок до прірви, повстане нове покоління відважних пілотів. Вони мають об’єднати всі сили, бо є останньою надією в глобальному протистоянні.



Фільм: «Секс-контроль»
Жанр: комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 14:15; 17:10; 19:15; 21:25
Про що фільм? Нестримна комедія від творців фільму «Сусіди». Три шкільних подруги перед випускним укладають секс-пакт. Однак про їхні плани дізнаються батьки, випадково зазирнувши у секретний чат. Предки підуть на все, щоб обламати дівчатам перший секс.



Фільм: «Тихе місце»
Жанр: жахи, трилер, драма
Місце: «Premier City»
Початок: 12:20; 18:25; 22:10
Про що фільм? Містичний трилер в найкращих традиція жанру з Емілі Блант у головній ролі. Життя сім’ї фермерів було повною ідилією, допоки вони не стали мішенню для потойбічного зла. В безжальній грі з темрявою є одне правило - не видавати себе жодним звуком. Щойно тебе почують – ти загинеш.



Фільм: «Кролик Петрик»
Жанр: мультфільм, фентезі, комедія, пригоди, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 10:25; 15:45
Про що фільм? Світовий бестселер про дивовижні пригоди кролика Петрика та його друзів оживе! Заклятий ворог кроликів містер МакҐрегор не бажає ділитися врожаєм з лісовими мешканцями, а навпаки мріє про пироги з кролятиною. І тоді пухнасті вирішують дати відсіч безжальному фермерові…



Фільм: «Дикі предки»
Жанр: мультфільм
Місце: «Premier City»
Початок: 10:10
Про що фільм? Фільм розповідає про печерну людину на ім'я Даг, якому разом з його вірним помічником Гогнобом належить повести своїх сородичів на битву з ворожим плем'ям, але з'ясовувати стосунки вони будуть через футбол.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Куди піти у вихідні в Луцьку: 13-15 квітня
13 квітень, 2018, 10:00