Зброя, винаходи та земля під Луцьком: що задекларував Василь Столяр

Зброя, винаходи та земля під Луцьком: що задекларував Василь Столяр
Директор комунального підприємства «Волиньприродресурс», депутат Волинської облради Василь Столяр володіє «арсеналом» зброєї та має доларовий кредит у Приватбанку. Водночас, понад 2 млн «зелені» йому боргують.

Про це йдеться в е-декларації посадовця.

Депутат задекларував земельні ділянки площею 2500 кв. м (2 штуки), 6000 кв. м, 6021 кв. м і 133467 кв.м у селі Лище Луцького району та житловий будинок площею 195,4 кв. м у цьому ж селі. Дружина депутата Ольга Столяр також задекларувала спільну власність на будинок площею 316,4 кв. м у Лищі.

Столяр також задекларував годинник Blancpain, мисливський нарізний карабін Blaser D99, комбіновану мисливську рушницю Abac. Ольга Столяр теж «не пасе задніх» і є власницею мисливського карабіна ERNST KERNER к.16/9,3.

Ольга Столяр також володіє позашляховиком Toyota Land Cruiser 2008 року випуску, а Василь Столяр має причіп-платформу ПФ2 2001 року випуску. До слова, у декларації за 2016 рік Столяр вказував ще одну автівку - Mercedes-Benz S500 2011 року випуску, якої, очевидно, «позбувся» у 2017 році. Окрім того, депутат володіє половиною загального капіталу у ТОВ «ВІТА-ФУДЗ» та ТЗОВ «ФЛОРА-ПІВНІЧ».

Цікаво, що Столяр задекларував права на низку винаходів - спосіб визрівання водного розчину виноградного спирту, захисний склад, спосіб просочування деревини, склад водорозчинний захисний, спосіб сушіння деревини і установка для його здійснення, а також промисловий зразок - пляшку.

У 2017 році Василь Столяр отримав дві зарплати. Так, ТОВ «СВА ПЛЮС» сплатили йому 5, 1 тис грн та ще 74, 3 тис грн від «Волиньприродресурсу». Ольга Столяр від ТОВ «СВА ПЛЮС» отримала 30, 5 тис грн заробітної плати.

Депутат має 47, 4 тис доларів готівки та 1015 євро і 55,1 тис грн на рахунках в «Укрсиббанку». Ще 2,54 млн доларів Столяр вказав як гроші, позичені третім особам. Його дружина тримає 26 тис грн готівки та 1389 євро на рахунку в «Укрсиббанку».

Очільник «Волиньприродресурсу» задекларував й чималенький кредит. Ще у 2007 році Столяр позичив у ПриватБанку гроші, і нині позика становить 273,1 тис доларів. Під заставу кредиту записана одна із земельних ділянок у Лищі. Цікаво, що у попередній декларації за 2016 рік у Столяра було більше позичок – тоді він боргував ще 905, 3 тис грн «ВТБ БАНКу» та 97,2 тис доларів «Райффайзен Банк Аваль».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
одним словом, бандит, я цікаво, як він прийшов у володіння цією землею, яка не є його ... законно закрита, судиться і засуджена чинним реченням.
Відповісти
Останні новини
Зброя, винаходи та земля під Луцьком: що задекларував Василь Столяр
13 квітень, 2018, 12:48