Мріє про портфель, набитий зошитами: закликають привітати доньку бійця

Мріє про портфель, набитий зошитами: закликають привітати доньку бійця
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.

Свій 6-й День народження невдовзі святкуватиме Діана Кушнір. Дівчинка є донькою загиблого на Сході старшого солдата Збройних Сил України Сергія Кушніра. Її татусь брав участь у боях за Савур-Могилу, а загинув 1 серпня 2014 року разом з іншими військовослужбовцями, коли автомобіль «ГАЗ-66», де вони перебували, підірвався на міні.

Життя маленької Діаночки є таким, як і у багатьох її однолітків – дитячий садок, перші захоплення та мрії. Малеча відвідує дошкільний навчальний заклад. Любить співати, малювати, танцювати, ліпити. Попри дуже юний вік, Діана із задоволенням відвідує гурток танців, який діє при школі, де працював її тато, вона добре відчуває ритм, і чує музику.

Мама нашої іменинниці ділиться своїми спостереженнями про те як росте і дорослішає її люба донечка. Розповідає, що раніше її більше цікавили дитячі іграшки, а зараз все частіше з’являється фраза: "мені цього не потрібно, бо я вже доросла"!

У Діаночки є багато різних бажань, та коли в садочку грали гру і ставали на "чарівний пеньочок", загадуючи бажання хто ким буде, Діана захотіла бути Білим Ангелом, щоб всім допомагати.

А ще її бажання, щоб тато побачив яка вона розумниця і вже доросла, бо він її бачив тільки маленькою. У дні пам'яті, коли приїжджають татові друзі і дають їй подарунки, вона вірить, що їй передав їх саме тато і що він ще повернеться.

Дівчинка навіть вже замислюється над тим, ким би хотіла стати у житті. І хоча перший такий вибір зазвичай з часом втрачає свою актуальність, нині Діанка припускає, що, можливо, хотіла б присвятити життя танцям, або лікарській справі.

Діана з задоволенням дивиться мультфільми, зокрема найулюбленіший «Огі та Кукарачі». А ще їй до вподоби оглядати різноманітні стрічки англійською мовою, поповнюючи свою скарбничку знань новими виразами, що пригодяться їй у майбутньому для мандрів світом. Тому малеча сумує, що вони з мамою на разі не мають змоги побачити як живуть люди в інших країнах і політати на літаку, проте ми впевнені, що з часом всі ці задуми обов’язково втіляться у планах нашої юної принцеси. А на даний момент Діанка дякує волонтерам і за можливість відпочити у мальовничих Карпатах.

Дівчинка вже свідомо мріє про школу і про перший справжній портфель, набитий зошитами і книжками. Її дитячі фантазії постійно скеровуються до майбутнього шкільного життя і дитина щиро сподівається, що там їй допоможуть не тільки читати і писати, а й підкажуть як правильно потрібно виховувати своїх хатній тварин, яких вона обожнює до нестями: папужок Риту і Шурика, шиншил Шина і Шилу та маленьку хом’ячиху Міму. Їй до повного щастя і гарної компанії звіряток в дома лише бракує хамелеона. Не ґребує дитина доглядати у дідуся і за свійськими тваринками – тому вона постійно і з великим задоволенням підгодовує і курочок, і гусей, і пухнастих кроликів, і її улюблену козу Рижулю, трьох собак і трьох котиків.

Щодо відомих людей, то Діаночці найбільш імпонують ведучі шоу «Україна має талант». Вона мріє колись побачити їх у реальному житті. Говорячи про своє життя, дівчинка поділилася й тим, хто для неї є найбільшим прикладом. Це, звісно ж, мама, яка для дитини найкраща на світі.

Мама дівчинки Юлія вже замислюється як зібрати Діану до школи і серед першочергових потреб є шкільний ортопедичний наплічник, та усе що має бути у ньому. Оскільки донечка підростає, то доведеться купити все і шкільну форму, і спортивний костюм, і взуття, і верхній одяг. Тому сім’я не відмовиться від підтримки, також сім’я буде рада спілкуванню та привітанням у День народження (адресу за необхідності моужуть надати волонтери) майбутнього білого ангела.

Зробити сюрприз для Діани може кожен, привітавши її з Днем народження на свій розсуд.

Інформація для благодійників: Діана Кушнір - невдовзі 6 років (20.04.2012). Ріст 120. Розмір взуття 30.

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мріє про портфель, набитий зошитами: закликають привітати доньку бійця
19 квітень, 2018, 19:25