«Уявна» лайка: що насправді «запікав» «Аверс» у мові патрульної. ВІДЕО

«Уявна» лайка: що насправді «запікав» «Аверс» у мові патрульної. ВІДЕО
Журналісти «Аверсу» звинуватили патрульну поліцейську, яка брала участь у затриманні водія телеканалу, у вживанні нецензурної лексики під час виконання службових обов’язків. Натомість свідки події переконують, що це – вигадка. Підтвердженням останнього є і відео з місця події.

Нагадаємо, учора, 20 квітня, через порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль телеканалу «Аверс». «Епопея» із затриманням водія «Аверсу» тривала декілька годин. Адже тривалий час на місці події водій відмовлявся показувати документи, згодом довго чекали адвоката телеканалу. Зрештою ж, на водія телеканалу «Аверс» патрульні склали два адмінматеріали – за кермування технічно несправним автомобілем та невиконання вимоги поліцейського пред’явити документи. Водій мав би заплатити два штрафи, але правопорушення об’єднали шляхом накладення адміністративних стягнень. Тож водієві «Аверсу» патрульні винесли лише один штраф – 425 гривень.

Натомість журналісти телеканалу звинуватили патрульну, яка була на місці події, у вживанні нецензурної лексики і вимагали освідувати її на вміст алкоголю в крові. За результатами ж події вони навіть зробили сюжет, у якому «запікали» слова патрульної так, що може здатися ніби сигналом приховали лайливе слово.

Зауважимо, що свій сюжет, опублікований на YouTube журналісти «Аверсу» назвали так: «Луцька поліцейська: ''мені ваш директор до ...'' Затримання водія телекомпанії».



Натомість такого словосполучення, як «мені ваш директор до…» у реченні патрульної узагалі не було. Аби не бути голослівними подаємо стенограму того шматка розмови між патрульними і журналістами «Аверсу», який це засвідчує (на відео – з 4 хвилини 20 секунд).

***
Працівниця телеканалу «Аверс»: «Я перепрошую. Я керівник інформаційного відділу. Зараз приїде наша юристка і поїдемо вже з оператором на освідування».

Патрульний: «Ми не маємо можливості чекати. Юрист хай під’їжджає в Луцький відділок поліції.

Працівниця телеканалу «Аверс»: «Нєєє, вибачте, ви приїхали з пресою, ви кажете, що він п’яний…»

Патрульний: «Ми не встановили особу, немає документів. Зараз питання вирішується над тим, що автомобіль може евакуйовуватись на штраф майданчик».

Працівниця телеканалу «Аверс»: «Почекайте. Їде юрист, оператор і директор каналу».

Патрульна поліцейська: «Ваші директори телеканалу до нас відношення ніякого не мають».

***

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви хоч самі те відео дивились? То для чого поліцейська використала зворот "мені ваш директор до п..."? Що вона мала на увазі? ваші версії волиньпост?))
Відповісти
Я б цих журналістів будучи президентом усіх би відправив на Сибір
Відповісти
поліцейська на відео говорить цю фразу і запинається тоді виправляє ситуацію а по тому ще говорить інше слово на букву б. Складається таке враження що вона п"яна або просто так звикла говорити до людей.
Відповісти
Патрульна сказала: "Ваші директори до п... телеканалу до нас ніякого відношення не мають". Цілком могла мати на увазі "Ваші директори до поліції стосунку не мають". Це такий самий домисл, як і ваша версія, тому не вигадуйте. Містечкові недожурналісти вкотре зганьбились, намагаючись свій статус використати для уникнення відповідальності. Але таким працівникам, які летять за першим покликом відмазувати свого щефа/колегу/водія чи ще чогось треба час від часу нагадуати, що до журналістики це не має жодного стосунку.
Відповісти
1. До прошлорічнго снігу
2. До патрульної поліції відношення не має
3. До пісної вечері
4. До першої ночі
5. До пізнього коханя
І.т.д.....те що ви собі домислюєте і виключно через власне виховання і розбещення.
Чути те що чути, ави чуєте те, що хочете почути.
Водій - порушник! А ви кончений канал, який зібрав директора, юриста, оператора, журналіста щоб зайнятись інформаційним онанізмом, замість того, щоб за порушення понести покарання, як того вимагає закон.
Ви раби палиці. Продажні шкури.
Відповісти
І слова б**дь, ви не почули?
Відповісти
А ти сам його чув?
Відповісти
Шановні, а вам не соромно так оббріхувати своїх же ж колег? Переслухайте ще раз відер, вона там не один раз матюкається!
Відповісти
Січевська і тут свого носа пхає, скотилася до помийної журналістики, мабуть добре платять за таку дибільно-провокативну поведінку. Бридко дивитися, треба було і її добряче оформити....
Відповісти
Якби я був поліцейським і ці журнашлюхі до мене так скакали, то ще на них би понаписував протоколи за перешкоджання роботі поліцейського і на йух послав би.
Чого водій на поламаному авто їздить без документів?! Чого про свого водія сюжет не робите, який він порушник?!
Хочете піканням очі людям замилити?
Шльон*ри ви продажні, а не журналісти, смокчіть свою палицю і смакуйте.
Відповісти
дії працівників Аверсу не компетентні
Відповісти
Це вже дано не телеканал, а звичайний телеАнал, в ефірі одне сміття, бруд, лайно, джинса і поліщук з пустовітом.
Вас давно пора закрити і позбавити ліцензії, ви гірші за сєпарів, ви підриваєте державність своїми гівносюжетами, обсираючісумлінних поліцейських, які виконують свої службові обовязки та ловлять порушників.
Відповісти
Працівники Аверсу звичайно в цій ситуації не праві щодо своєї поведінки, алеж ім можна вони « журналісти» зад....і,ще з зараз зроблять кучу сюжетів яка поліція хе....а!!оскільки зловживаючи своїм професійним становищем можна лайном облити будь-кого !! Шо і роблять!! Ну і працівниця поліції вибачте повний тормоз!! Так при виконанні розмовляти не можна, але видно вона по житті «Трутень»!!!!
Відповісти
Телеканал Аверс це те що ручні зелені чоловічки! Одного олігарха з Волині вони ніколи не брешуть!:) :) :)
Відповісти
В АТО цього водія відправити там би пацанам патрони підвозив і посвідчення водія не потрібно пред‘являти. Я думаю що він п...ар...с!
Відповісти
Тут і так зрозуміло, журналісти не праві, чого так скакати до поліцейських? чого не показати водійські права? то в нас тепер хто що хоче те й робить? і закон не писаний
Відповісти
Журналісти!!!!!!Сміхота
Вони навченні тільки когось...................!!!
Відповісти
Аверс - отстой
Відповісти
П’яна алкашня той аверс.

Шо та поліщущчка меле? Обкурена чи шо?
Відповісти
Насправді аверс - це обличчя сьогоднішньої влади в Луцьку, точніше тих підлих дерибанщиків, що тимчасово захопили владу і все ж прийде час і вони займуть свої місця на нарах!
Відповісти
Дякуючи вищезгаданому керівнику інформаційного відділу я тепер знаю, що юрист - це мужчина,а юристка - це жінка!
Відповісти
Цей аверс це ватага непрофесійників
Відповісти
1. до пригоди
2. до події
3. до патрульних
4. до поліції

а ви про що подумали?
та якби навіть і про те, то вона права, той директор - журнащлюхам директор, але ніяк не поліції, він до події не має жодного відношення і не приймає в події жодної учаті, а тим більше - рішень, тому його чекати не має жодного сенсу, а значить той директор і насправді до одного місця!
Відповісти
Я не підтримую телеканал "Аверс", але незнання патрульними законодавства вже набридло. Відмова водія транспортного засобу пред´явити документи - це 126ст. КУпАП, а не 185(злісна непокора законній вимозі поліцейського). Особу правопорушника можна встановлювати двома способами: або документ, що засвідчує особу або двоє свідків, які мають при собі документ, що засвідчує їх особу і можуть підтвердити, що дані, які називає порушник є правдивими.
Відповісти