У Луцьку пораненому атовцю та родині загиблого дадуть землю

У Луцьку пораненому атовцю та родині загиблого дадуть землю
У Луцьку родині загиблого атовця Максима Гринчишина, а також бійцю 51-ої бригади Сергію Федотову, який на війні отримав тяжкі травми та інвалідність 2 ступеня, виділять земельні ділянки.

Про це стало відомо під час сесії Луцькради 25 квітня.

Спершу депутати надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відновлення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку для родини загиблого Максима Гринчишина, загиблого командира зенітно-ракетного взводу 1-го механізованого батальйону 72 ОМБР. Йдеться про ділянку на вулиці Полонківській.

Наступним було питання щодо надання атовцю Сергію Федотову дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на вулиці Наливайка. Сергій Федотов був бійцем 51-ої бригади і на війні отримав тяжкі травми та інвалідність другого ступеня. Хлопець вже переніс понад 10 операцій.

Депутат Євген Ткачук повідомив, що було звернення матері бійця, а також однієї із місцевих спілок атовців, аби підтримати Федотова. Ділянку, найпевніше, родина згодом продасть, щоб отримати кошти на лікування.

Депутат зауважив, що обидві земельні ділянки – вільні, тож пересторог не підтримувати проекти рішення немає. Тому депутати підтримали пропозиції стосовно обох ділянок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку пораненому атовцю та родині загиблого дадуть землю
25 квітень, 2018, 13:09