Проти нелегалів та порушників: на Волині посилюють кордон

Проти нелегалів та порушників: на Волині посилюють кордон
З 11 травня 2018 року в понад 300 військовослужбовців посилять західні кордони країни - частина з них нестиме службу на Волині.

Підсилення відбудеться врамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018» Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

Операцію проводять за ініціативи та під координацією прикордонної служби. До посилення охорони державного кордону залучено резерви Голови Державної прикордонної служби України від Національної академії відомства. Загалом понад 300 військовослужбовців посилять ділянки держрубежу з країнами Європейського Союзу у межах Волинської, Львівської, Закарпатської та Чернівецької областей.

Варто додати, що у рамках стажування офіцери та курсанти Національної академії Держприкордонслужби матимуть змогу на практиці втілювати отриманні знання і навички та одночасно підвищити захищеність державного кордону. Протягом декількох днів вони ознайомляться з особливостями проходження кордону та специфікою охорони держрубежів на річковій, гірській та рівнинній ділянках. Після цього курсанти академії повноцінно нестимуть службу у складі змін прикордонних нарядів.

Нагадаємо, що з 24 квітня по 20 листопада триває основний етап спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018».
Всі заходи направлені на зниження рівня протиправної діяльності на державному кордоні, в прикордонних районах та областях. На сьогодні в рамках операції «Кордон-2018» вже затримано 50 нелегальних мігрантів, ще 240 потенційних «вічних мандрівників» не пропущено в Україну, понад 400 порушників державного кордону та прикордонного режиму. Крім того, виявлено та вилучено майже 20 одиниць зброї, понад 4 кілограми наркотичних засобів та більше 270 тисяч пачок тютюнових виробів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.