«Рівень вашого морального каліцтва мені зрозумілий», – психолог-волонтер до депутатів Луцькради

«Рівень вашого морального каліцтва мені зрозумілий», – психолог-волонтер до депутатів Луцькради
Психолог-волонтер Олена Звєрєва різко висловилася щодо пасивної позиції обранців луцької громади щодо початку робіт для створення Центру реабілітації учасників АТО.

Про це йшлося 14 травня під час позачергової сесії Луцькради.

Під час розгляду питання щодо виділення коштів для початку робіт з реконструкції частини приміщення КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги», де вже протягом кількох років лише планують облаштувати Центр реабілітації учасників АТО, слово взяла Олена Звєрєва.

Вона зауважила, що автовці власним життям ризикували задля того, аби захистити українців, у тому числі – депутатів.

«Ви сьогодні прокинулися в своїх ліжках, а не окопах… Тут прийшли хлопці подивитися вам в очі», - зауважила психолог. Мовляв, Центр треба було першочергово робити ще в 2014 році. Тож сьогодні ніхто не прийшов просити, натомість – лише отримати своє.

Також вона звернулася до обранців луцької громади. «Рівень вашого морального каліцтва мені зрозумілий. Що ви зробили для того, щоб учасники АТО після повернення додому мали повноціне лікування та реабілітацію?» - спитала вона.

«Вони проливали кров, щоб ви мали можливість сидіти тут і творити тут свої діла. Григорій Олександрович, ви взагалі в курсі, що в країні йде війна?» - запитала вона Пустовіта.

Опісля ж слово мав також атовець Олег Кобилинський. Після його промови Пустовіт спробував оголосити перерву, але бійці нікого із сесійної зали не випускають.

Нагадаємо, депутат Микола Собуцький пропонував виділити принаймні 5 млн грн у рамках перерозподілу бюджету, аби дати старт спорудженню Центру. Ці кошти пропонували зняти із грошей, передбачених на ремонт доріг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДЕ Лапін? ДЕ народний депутат, який мав би це відстоювати? Чого він не шукає гроші для Луцька аби зробити цей центр? Війна тільки почалася? Вона триває вже скільки років! І нардеп від Луцька вродє як на фронт їздить! ТІльки замість того, аби відстоювати права своїх побратимів, він незрозуміло де є.
Відповісти
Виділити собі ,чи своім земелку ,або лобіювати за гроші, ці моральні каліки готові хоч вночі засідати ,а людям наука ,не треба купуватись на виборах ,бо ж самі вибрали цей непотріб . .
Відповісти
Останні новини
«Рівень вашого морального каліцтва мені зрозумілий», – психолог-волонтер до депутатів Луцькради
14 травень, 2018, 11:35