Речі, які не варто носити в тренажерному залі*

Речі, які не варто носити в тренажерному залі*
Коли справа стосується спортивних вправ, мотивація дуже важлива. Але те, що ви носите, також має значення. Правильний одяг для тренування не тільки допомагає вам добре виглядати, але і сприяє охолодженню тіла, захищає шкіру від пошкоджень і натирань. Интернет магазин женской одежды arizzo.com.ua пропонує вибрати все необхідне для якісного тренування. А що вам не варто надягати, відправляючись в спортзал?

100% бавовна

Оскільки бавовна швидко поглинає вологу і повільно висихає, ви будете буквально купатися в своєму поту. Вологий одяг викликає роздратування, підсилює охолодження тіла на протязі, а також збільшує тертя.

Віддавайте перевагу швидковисихаючої синтетиці або натуральним легким тканинам. Найкраще купувати спеціальну тренувальну одяг, яка швидко відводить вологу.

Зношене взуття

На ваших кросівках вже з'явилися дірки, а підошва відшаровується і стукає по підлозі? Пора вирушати в магазин за новою парою взуття. Зношені кросівки можуть стати причиною деформації суглобів і навіть травм.

Експерти рекомендують міняти бігову взуття приблизно через кожні 800 км. Якщо ви займаєтеся двічі в тиждень, досить буде купувати нову пару кросівок щорічно. При заняттях 6-7 днів в тиждень доведеться міняти їх кожні 3 місяці.

Звичайний бюстгальтер без підтримки

Хороший спортивний бюстгальтер не тільки дозволяє вам позбавитися від збентеження. Він також захищає м'язи і зв'язки від розтягнення. Ви можете спокійно бігати, стрибати і займатися іншими справами.
Щоб вибрати ідеальний бюстгальтер, враховуйте форму свого тіла. Малоефективні спортивні бюстгальтери призначені для ходьби і йоги. Більш ефективні моделі розраховані на біг і інші види інтенсивних тренувань.

Вибирайте бюстгальтер з прихованими і плоскими швами, з тканини, що добре вбирає вологу. Жінки з великими грудними клітками повинні вибирати бюстгальтери з більш широкими ремінцями. Бажано оновлювати бюстгальтер кожні 6-9 місяців.

Занадто широкий або вузький одяг

Він призначений для спокійних прогулянок і відпочинку. Мішкуваті речі створюють загрозу вашій безпеці. Вони можуть за щось зачепитися. Вузький одяг дозволяє ефективніше контролювати свої вправи і поставу.

Якщо речі здавлюють тіло, вони перешкоджають нормальному кровообігу і підсилюють натирання шкіри. Шукайте золоту середину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.