Відомий журналіст привезе у Луцьк трилер для читачів з міцними нервами

Відомий журналіст привезе у Луцьк трилер для читачів з міцними нервами
Містика, нуар, детектив, елементи трилера, кінематографізм і хороший літературний смак. Заради такого поєднання точно варто прийти у четвер, 31 травня, о 18:30 у Книгарню «Є» (Луцьк, Лесі Українки, 30) на презентацію роману Ілларіона Павлюка «Білий попіл».

Секрети книжки, скільки у ній Гоголя і «Вія», де межа між добром і злом та наскільки міцні треба мати нерви, щоб читати цей роман, розкриватимуть Ілларіон Павлюк та Майя Москвич.

Журналіст Ілларіон Павлюк мріяв написати сценарій за Гоголем, але вийшла книжка.

«Білий попіл» — це надзвичайно цікавий, атмосферний та водночас динамічний трилер у стилі нуар. У ньому повно загадок, що їх до останнього кортить розкрити. І, згідно з законами жанру, найменша деталь свого часу неодмінно отримує блискавичне пояснення. Але особливість роману в тому, що кожна таємниця врешті-решт матиме не одне, а відразу два трактування — логічне і містичне. Тому, залежно від світосприйняття читача, роман стає чи то детективним трилером, чи то містичним. А втім, саме про це і хочеться поміркувати наприкінці книжки...

Приватному детективу Тарасу Білому замовляють розслідувати вбивство панночки. Обвинувачують такого собі семінариста Хому Брута, й справа ніби геть зрозуміла... Втім, хутір, де сталося вбивство, приховує таємницю. І ця таємниця — страшніша за всі оповідки про панночку, яка встала з гробу.

Ілларіон Павлюк — журналіст і теледокументаліст, автор низки гучних документальних стрічок. Народився 1980 року на Херсонщині в місті Скадовськ. Вивчав журналістику в Східноукраїнському національному університеті (м. Луганськ). 2001 року переїхав до Києва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомий журналіст привезе у Луцьк трилер для читачів з міцними нервами
21 травень, 2018, 05:20