Як відзначили останній дзвоник у Ковелі. ФОТО

Як відзначили останній дзвоник у Ковелі. ФОТО
Сентименти, сльози, багато квітів, милі посмішки дітвори. Сьогодні у ковельських школах пролунав останній дзвінок.

Свято відбулось у 13 школах Ковеля. Загалом участь в урочистих лінійках взяли понад дев’ять тисяч учнів, з них 319 – це випускники одинадцятих класів, - йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Міський голова Олег Кіндер привітав із закінченням навчального року колектив СШ №3 імені Лесі Українки. Висловив повагу освітянам за вагомі досягнення в галузі, що засвідчені численними нагородами і перемогами особистими та їх вихованців.

Олег Олексійович побажав гарного й змістовного відпочинку учням молодших і середніх класів, випускникам — вдалого старту в самостійне життя, успіхів у здійсненні задумів і мрій, учителям — життєвих сил і натхнення, батькам - радості від своїх дітей. І найголовнішого – всім миру та спокою в державі.

Слова вітань та найщиріших зичень звучали й від освітян, випускників, директора навчального закладу Галини Власюк.

Кращим учням та вчителям вручено відзнаки. Серед них – переможцям міських та обласних олімпіад, призерам всеукраїнських олімпіад, інтелектуальних конкурсів, лауреатам конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт.

Найбільше уваги – одинадцятикласникам, для них – це особливий день. Їм аплодисменти і напутні слова. А останній шкільний вальс у їх виконанні схвилював усіх, хто прийшов на свято. Прощатися завжди важко, а тим більше із рідною школою, друзями, вчителями.

І врешті пролунав останній дзвоник, який покликав учнів на канікули, а одинадцятикласників – у доросле самостійне життя.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як відзначили останній дзвоник у Ковелі. ФОТО
25 травень, 2018, 17:21