Вистачить усім: у центрі Луцька – Свято Морозива. ФОТО

Вистачить усім: у центрі Луцька – Свято Морозива. ФОТО
У понеділок, 28 травня, компанія «Рудь» влаштувала в обласному центрі Волині «Свято Морозива».

Театральний майдан Луцька заполонили діти та дорослі з морозивом і повітряними кульками: лунає музика і тривають веселощі. Біля зон відпочинку та наметів з холодними смаколиками відпочивають лучани.

Цьогоріч організатори експериментують: дійство не тільки «переїхало» з Центрального парку, а ще й змінились правила участі. Кажуть, все для того, аби було цікавіше.

«Цього року максимально спрощені умови потрапляння на атракціони: дитина купує одну порцію морозива і отримує квиточок на бажані розваги. Діти з батьками дуже задоволені.

Водночас ми зробили декілька зон, взагалі вільних від будь-яких умов. Для участі потрібен тільки гарний настрій.

Це Спортивна зона, де будь-яка дитина може прийти, взяти участь і ще й виграти подарунок», - розповідає Координатор проекту «Свято Морозива» Тетяна Хомяк.



Вся територія «Свята» умовно поділена на Зону атракціонів та Парк Розваг. Веселощів значно побільшало — окрім сцени, можна відвідати Творчий бульвар, Родинну алею, Дитячий сквер, Спортивну площу. Загалом відвідувачам пропонують близько 18 видів різноманітних розваг, конкурсів та естафет.



«Свято Морозива» — це соціальний захід, який ми організовуємо не тільки для дітей, а і для їхніх батьків.

Місією наших заходів є сімейне, родинне, дружнє спілкування. На сьогодні діти так мало спілкуються між собою – це проблема нашого часу. Більшість - у ґаджетах, у комп’ютерах, в іграх, і дуже мало дітей виходять і гуляють на вулицях, мало місць, куди можна піти і гарно відпочити — з музикою, з морозивом — щоб це було весело, красиво, смачно, аби було багато атракціонів і можна було б від одного переходити на інший. До того ж, ми влаштовуємо захід таким чином, щоб було багато родинних конкурсів», - зазначає Тетяна Хомяк.

За її словами, «дуже смішно, але по-доброму» виглядають татусі, які долучаються до веселощів зі своїми дітками. Відзначила жінка і луцьких дітлахів — вони дуже активні, не соромляться, охоче виступають та завзято вболівають. Крім того, багато малечі зареєструвалось для участі у концерті, аби продемонструвати свої таланти на сцені.

«Ці діти стали окрасою заходу», - зазначає Тетяна Хомяк.



«Кожного року, починаючи із 2013-го, ми проводимо Свята і на Східній Україні. В цьому році Свято відбудеться в Маріуполі. Ми турбуємося про всіх українських дітей і хочемо, щоб вони, незважаючи на складну ситуацію у регіоні, також мають право на щасливе дитинство, щасливе майбутнє, і також мали можливість прийняти у себе «Свято Морозива», - додає Координатор Свята.

До речі, у Луцьку за першу годину захід відвідало понад 10 тисяч людей, а до вечора гості з'їдять не одну тисячу порцій морозива. Організатори впевнені: холодних ласощів вистачить усім. Цьогоріч найбільш популярні — ріжки з шоколадним морозивом та хіт сезону — чорне морозиво «Black Ice».



«Хороше, добре Свято. Дуже подобається, особливо моїй доньці. Приємно, що так багато людей прийшло. І морозиво дуже смачне», - поділилась враженнями гість заходу Олена Яручик. Жінка додала, наступного року неодмінно «витягне» з дому чоловіка, аби також весело провів час з родиною.

Подобається організація Свята — чергує бригада швидкої допомоги, за чистотою дбають прибиральники, а охороною порядку займаються поліцейські. Є можливість безкоштовно отримати вологі серветки та попити води. Кожної години серед відвідувачів розігрується ящик морозива.

«Свято Морозива» проходить вже у тринадцятий раз і щороку кількість відвідувачів зростає.

Більше інформації про свято — за посиланням.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вистачить усім: у центрі Луцька – Свято Морозива. ФОТО
28 травень, 2018, 18:04