Грація, витонченість, краса: луцька студія танцю показала клас-концерт. ФОТО

Грація, витонченість, краса: луцька студія танцю показала клас-концерт. ФОТО
Луцька студія класичного танцю «Жизель» показала клас-концерт. Дійство відбулося днями в Палаці культури міста Луцька.

Юні балерини продемонстрували свою досконалу майстерність у виконанні окремих танцювальних елементів та композицій. Окрім витонченого класичного танцю, вихованиці студії «Жизель» показали чудові модернові балетні постановки. Учениці середньої та старшої групи студії здивували лучан номерами в стилі джаз-модерн та афро-джаз.







«Мені дуже подобається балет. Сьогодні ми побачили чудовий концерт. У цій студії займається моя донька. Балет – це те, в чому вона себе знайшла. Щиро вдячний педагогам студії “Жизель”. Вони вкладають частину своєї душі в дітей і роблять це настільки щиро, що діти й самі починають жити балетом. Цього року ми побачили дуже багато нових цікавих постановок. Юним талантам потрібна підтримка, дуже важливо дати їм можливість розвиватися. Моя сім’я намагається всіляко допомагати обдарованим дітям. Я безмежно радий, що маю можливість зробити свій внесок у розвиток сучасного мистецтва», – поділився враженнями голова фракції «Солідарність» у Луцькій міській раді Петро Нестерук, за ініціативи та активної підтримки якого відбувся захід.







Балетмейстер-постановник Олена Бурба зауважила, що класика - це основа мистецтва танцю.

«Не можна йти далі, якщо ми не знаємо класики. Вся хореографія починається з класичного мистецтва. Класика – це основа, тому я вважаю, що ми повинні її знати», – відзначила вона і додала, що культура балету в Луцьку тільки розвивається, тому дуже важливо влаштовувати такі заходи, як клас-концерти.

Хореографи подякували своїм підопічним за наполегливу працю і відданість балету. Слова подяки вчителям та їх ученицям висловив Петро Нестерук.

Юні балерини завершили дійство під гучні оплески та вигуки «Браво!». Кожна вихованиця студії «Жизель» отримала подарунок від Петра Нестерука, квіти та щирі посмішки – від глядачів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Грація, витонченість, краса: луцька студія танцю показала клас-концерт. ФОТО
29 травень, 2018, 11:44