У волинській колонії змагалися неповнолітні засуджені. ФОТО

У волинській колонії змагалися неповнолітні засуджені. ФОТО
Традиційно у Ковельській виховній колонії проводяться підсумкові змагання заочної Спартакіади серед неповнолітніх засуджених, яка цьогоріч є 29-ою.

Під час підготовки та проведення спортивного форуму до суддівства залучалися керівний склад Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та виховної колонії, представники служби у справах дітей, відділу молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітет Ковельської міської ради, - пише Про Ковель.

За результатами змагань ІІІ етапу визначалася особиста і командна першість з кожного виду спорту.

Нагордження переможців супроводжувалось цікавими конкурсами, а також зустрічами засуджених із відомими спортсменами Ковельщини.

Переможцем спартакіади визначили команду групи № 1 (вихователь, капітан внутрішньої служби Колодюк Сергій Васильович, капітан Тимощук Яків).

Команду нагородили перехідним кубком, дипломом, спортивним інвентарем і солодкими призами.

Засуджені, які зайняли призові місця в особистій першості та команди-призери нагороджені медалями відповідно першого, другого та третього ступенів, грамотами, спортивним інвентарем та солодкими призами.

Переможці та призери спартакіади в особистому та командному заліках заохочені адміністрацією колонії (всього заохочених 40 вихованців).

На заході була присутня начальник служби у справах дітей Жанна Вельма, яка привітала хлопців із перемогами та подарувала солодощі учасникам змагань.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинській колонії змагалися неповнолітні засуджені. ФОТО
31 серпень, 2018, 12:29