Як підібрати сумку по типу фігури?*

Як підібрати сумку по типу фігури?*
Вирішили придбати нову сумку? Подумайте не лише про її розмір та матеріали, а й про особливості свого тіла. Не всі аксесуари однаково добре підходять кожній жінці. Є певні правила, яких потрібно дотримуватися для створення завершеного образу. Хочете дізнатися, як підібрати аксесуари відповідно до своєї фігури? Ми дамо кілька корисних порад щодо цього. Сподіваємося, вони допоможуть вам у шопінгу на https://solier.com.ua/zhenskie-sumki/malenkie-sumki/.

Базові поради
Кілька основних варіантів:

• Для високих і худорлявих. Вибирайте сумки середнього розміру, на зразок хобо. Вона має доволі довгий наплічний ремінь і у верхній частині по формі нагадує півмісяць. Уникайте наплічних сумок з коротким ременем. Вони візуально роблять вас ще вищою. У цьому випадку ширший предмет є кращим, ніж вищий. Клатч – хороший вибір. Прямокутні сумки з гострими кутами можуть виглядати гарно, але не завжди.

• Для маленьких жінок. Велика сумка і довгий ремінь – те, чого варто уникати. В іншому разі на фоні масивного аксесуару ви здаватиметеся ще меншою. Короткий (але не занадто) ремінь є більш бажаним. Негабаритних речей також варто уникати.

• Для розміру plus size. При об’ємній фігурі краще носити сумку, форма якої наближена до прямокутної. Не вибирайте надто маленький аксесуар, щоб не здаватися справжнім велетнем на його фоні. Якщо вам подобаються речі з принтами, уникайте дрібних візерунків. Аксесуар, який щільно прилягає до тіла, виглядає краще у порівнянні з об’ємною річчю.

• Для грушовидної фігури. Такі жінки мають широкі стегна і відносно вузькі плечі. Їм рекомендується вибирати сумки з короткими ременями, які піднімаються до плеча. Такий аксесуар буде візуально розширювати верхню частину тіла і робити усю фігуру більш гармонійною. Якщо сумка опускається до стегна, вона робитиме нижню частину тіла ще ширшою. В першу чергу це стосується мішкуватих речей.

• Для широкої талії. Поради в цьому випадку протилежні попередньому пункту (грушовидна фігура). Довгий ремінь – гарний вибір. Уникайте аксесуарів, які звисають до грудей чи талії.

Якщо ви збираєтеся витратити гроші на дорогу якісну сумку, впевніться, що зможете часто її носити. Навряд чи варто купувати цінну річ, яка більшість часу просто лежатиме у шафі. Якщо ви хочете придбати кілька бюджетних сумок, хоча б одна з них повинна бути класичною для повсякденного використання. Чорний чи коричневий аксесуар – універсальна річ. Він підійде під різний одяг. З іншими сумками можете експериментувати більш сміливо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сумки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як підібрати сумку по типу фігури?*
11 вересень, 2016, 17:50