Зимова шина — безпечна машина: як правильно «перевзути» своє авто*

Зимова шина — безпечна машина: як правильно «перевзути» своє авто*
Як би вміло не маневрував досвідчений водій на слизькій дорозі, якщо його авто «взуте» не по сезону, може статися біда. Тому слід вчасно купувати зимові шини, «перевзувати» літню гуму і не чекати, доки вдарять морози. А зважаючи на те, що зима останніми роками все частіше приходить восени, про зимові шини треба дбати завчасно. Допоможе у цьому сайт за посиланням https://rezina.cc/shiny?diametr_shina=r16&profil=55&season=zimnie&shirina_shina=205. Адже така зимова гума виготовляється саме для засніжених и вкритих льодом доріг. В чому ще її переваги та з якого асортименту вибирати — дізнаємось детально.

Вибір є! Марки та особливості підбору зимових шин

Не секрет, що у виборі такого товару водії часто керуються ціною. Вона ж відрізняється у різних виробників. Є товар дешевше 1 тисячі гривень за одиницю, наприклад, відомої марки ROSAVA, є і вартістю понад 3000 (HANKOOK Winter i*Pike). Однак досвідчені автомобілісти знають, що якісне не буває дешевим і керуються у своєму виборі саме якістю продукції. Якщо на цьому не економити, то конструкція гуми і її експлуатаційні характеристики дозволять уникнути аварій. Адже усі елементи протекторної області підвищують зчеплення з дорожнім покриттям. Цим характеризується уся продукція на сайті rezina.cc.

Зимова автогума 205 55 R16 оснащена широкими канавками, котрі покращують зчіпні властивості коліс. До того ж, у багатьох видів подібного якісного товару є додаткова перевага — підсилюючі елементи, що запобігають зношеності покришок, захищають від дорожніх вибоїн, замаскованих снігом. Але і для розчищених міських трас є підходящі варіанти такого типу зимових шин. Це гума без шипів. Отже, якісну продукцію можна обирати серед таких брендів:

• NEXEN WinGuard ice Plus
• MICHELIN Alpin A5
• NOKIAN Hakkapeliitta R2
• TOYO Snowprox S954
• Continental Contiwintercontact

Придбати товар відомих марок можна і з суттєвою економією, якщо до зими своє авто готувати заздалегідь і слідкувати за діючими акціями у продавця. Серед них — безкоштовна доставка, суттєва знижка на покупку комплекту автогуми, лояльність до постійних клієнтів. Варто лише замовити дзвінок на сайті інтернет- магазину, проконсультуватись з фахівцем і обраний товар буде доставлено в обумовлені терміни. Відтак про безпеку на трасі можна не хвилюватись.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зимова шина — безпечна машина: як правильно «перевзути» своє авто*
18 серпень, 2016, 16:16