Де не буде світла у Луцьку 12 березня

Де не буде світла у Луцьку 12 березня
На 14 вулицях Луцька завтра відключать електроенергію.

У вівторок, 12 березня, через проведення ремонтних робіт на трансформаторній підстанції відбудеться відключення електроенергії на вулицях Огієнка, 8-го Березня, Саперів, частково – на вулицях Клима Савура та Червоної Калини, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Світла не буде з 9:00 до 12:00

Із 9:00 до 17:00 у зв’язку з очищенням повітряних ліній не буде електроенергії у будинках на вулицях Мазепи, Олега Кошового, Куйбишева, Орджонікідзе.

Також із 9:00 до 13:00 ‒ у будинках на вулицях Городецькій, Сєченова, Лисенка, Малоомелянівській та 1-ому Малоомелянівському провулку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По сообщению интернет издания Волыньпост завтра произойдет частичное световое затмение, тьма накроет несколько улиц в городе Луцке. Это следует из заголовка сообщения:"Де не буде світла у Луцьку 12 березня". Затмение будет продолжаться с 9 утро до 12 дня, а кое-где и до 17 вечера. Жителям этих улиц не повезло вдвойне, в это время из-за проведения ремонтных работ им еще и отключат электроэнергию. Вся беда в том, что их никто не предупредил и многие не успели запастись столь необходимыми свечами.))))))))))))))
Відповісти
влучно.
Відповісти
я теж вже давно замітив що Волиньпост не вміє правильно писати заголовки. Для відома редакторів вимикають не світло а електроенергію чи напругу, а світло я і сам можу вимкнути в себе в квартирі (будинку) вимикачем.
Відповісти
Останні новини
Де не буде світла у Луцьку 12 березня
11 березень, 2013, 17:29