Уже сьогодні з’являється малюнок гри, - Пісковець

Уже сьогодні з’являється малюнок гри, - Пісковець
Після двох проведених молодіжним складом ФК «Волинь» контрольних матчів, старший тренер «дубля» Анатолій Пісковець уже вималював майбутнє «другої» футбольної команди лучан.

Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».

- Що можна сказати про гру своїх підопічних у найближчих спарингах? Із «Говерлою-Закарпаттям» ми грали проти основного складу. Це вже була більш зріла команда, ніж та що ми грали першу гру. Один з лідерів Першої ліги. В них протягом гри змінилось 30-40 відсотків гравців, а ми весь матч провели одним складом. І в нас була лише одна вимушена заміна.

Вже сьогодні в нас проглядався якийсь малюнок гри. Ми дивимось всіх хлопців. Вже даємо гравцям конкретні завдання. Позитив, що ми не програли. Сьогодні ми молодими хлопцями грали на рівних з досвідченою командою. Також після вчорашніх важких тренувань, сьогодні футболісти проявили морально-вольові якості. З’являється якийсь ігровий почерк, зв’язки. Наполегливо працюємо, можу тільки похвалити підопічних.

Щодо другої гри, то там був більш слабкий суперник. Можу сказати, що люди, які в нас зараз на перегляді, не дуже мене вразили. Звичайно хлопці всі старались, не все правда виходило. Вже включаються в роботу фланги, швидше стараються працювати з м’ячем, передавати, думати.

- Які завдання стоять перед молодіжною командою?

- Ми працюємо на благо першої команди. Ми повинні виховувати, в першу чергу, футболістів. Наша програма і завдання затверджена Анатолієм Васильовичем Дем'яненком. Ми її повністю виконуємо. Ми продовжуємо переглядати своїх гравців, переглядаємо також і новачків.

Вже відбулися три контрольні поєдинки, чи можете виділити гравців, здатних підсилити першу команду?

Про підсилення першої команди поки рано говорити, оскільки я ще не бачив, як грає головна команда, які в них проблемні позиції. Наразі я поки не хотів когось особливо виділяти. Приїдемо, Анатолій Васильович своїми очима побачить також.

- Які Ваші подальші плани з підготовки команди?

У нас запланована ще одна гра, по дорозі додому ми зіграємо в Моршині. Подивимось, ще в цій грі гравців. Нам потрібно вирішити: кого брати на другий збір, підійти до цього справедливо і побачити хто сильніший. Ми намагаємось підбирати по два футболісти на кожну позицію, щоб була здорова конкуренція. Ми граємо матчі двома складами, щоб кожен гравець отримав стовідсоткове навантаження.

В Криму ми також плануємо вдень грати дві гри різними складами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Уже сьогодні з’являється малюнок гри, - Пісковець
20 січень, 2012, 12:49