Як зробити брендування транспорту більш ефективним?*

Як зробити брендування транспорту більш ефективним?*
Багато компаній використовують автомобільний транспорт у якості недорогого та доступного рекламного носія. Якщо ви бажаєте замовити послугу брендування транспорту, друк на оракалі https://thor-print.com.ua/services/pechat-na-orakale/ буде вдалим рішенням.

Оракал – це міцна самоклеюча плівка, яка дозволяє швидко і з невеликими витратами перетворити авто на пересувний банер. Але для ефективного просування бренду потрібно розробити якісний дизайн постеру. Дочитайте цю статтю до кінця, щоб отримати кілька корисних порад.

Виміряйте доступну рекламну площу

Ви повинні виміряти задню і бокові частини кузова, простір над кабіною, бампери, капот. Намагайтеся максимально використовувати усю доступну площу. Сфотографуйте автомобіль з усіх боків. Це допоможе у створенні макету.

Враховуйте розташування дверних ручок, фар, заклепок та інших елементів, які можуть впливати на якість постера.

Вивчіть конкурентів

Щоб звернути увагу на брендований автомобіль, потрібно зробити його оригінальним. Не можна створити постер, схожий на рекламу конкурентів. В такому випадку люди можуть плутати вашу компанію з якоюсь іншою. В результаті ви безкоштовно рекламуватимете чужу компанію і втрачатимете клієнтів.

Використовуйте яскраві кольори

Колір є одним з найважливіших елементів дизайну. Кожен колір чи відтінок асоціюється з певною емоцією. Наприклад, червоний – з енергією, коханням та агресією.

Врахуйте наступні поради:

• Вибирайте кольори, які відповідають напрямку діяльності компанії.
• Зображення та написи повинні бути добре помітними з великої відстані. Це дозволить донести рекламне повідомлення до ширшої цільової аудиторії.

Жирний шрифт також дозволяє зробити повідомлення більш помітним. Особливо уважно поставтеся до контактної інформації. Часто її записують дрібним і погано помітним текстом.

Загальні рекомендації

Ще кілька порад щодо реклами на транспортних засобах:
• Після нанесення плівки перевірте, як виглядає реклама. Огляньте автомобіль під різними кутами, зблизька і здалеку, коли він рухається і стоїть на місці.
• Використовуйте яскраві різнокольорові малюнки. Текст гірше привертає увагу, ніж графіка.
• Не перевантажуйте корисний простір. Лишайте трохи вільного місця. Це дозволить привернути увагу глядача до головного повідомлення.
• Намагайтеся розташовувати важливу не з самого низу кузова. Нижня частина автомобіля може бути забруднена землею чи снігом.
• Уникайте безладу. Повідомлення для клієнтів повинно бути коротким і чітким. Викиньте усю зайву інформацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.