Кнопковий телефон чи смартфон: що краще?*

Кнопковий телефон чи смартфон: що краще?*
З першої половини 2010-х років смартфони стають все більш популярними. Але й кнопкові телефони все ще лишаються затребуваними багатьма споживачами. Обидва типи апаратів мають свої переваги. Варто розуміти їх, щоб зробити правильний вибір.

Кнопковий телефон


Багато людей вважають, що ці апарати вже давно відійшли у минуле. Але такі прості та недорогі пристрої мають свою цільову аудиторію. Часто їх купують дітям, старшим людям. Користуються ними ті покупці, яким не потрібна функціональність смартфону. Ви можете дізнатися більше про те, які особливості має цей телефон на https:/electrica220.com.ua/.

Ключові особливості:

• Відсутнє чи мінімальне підключення до інтернету. Для декого це є перевагою. Наприклад, багато батьків не хочуть надавати дітям неконтрольований доступ до всесвітньої мережі.
• Міцність. Великі екрани та тонкі корпуси роблять смартфони доволі крихкими. Кнопкові телефони краще переживають удари та падіння на тверді поверхні.
• Час автономної роботи. Досі одним з найбільших недоліків смартфонів є недовговічність батареї. Часто вона розряджається протягом одного дня. Кнопкові пристрої працюють без підзарядки протягом кількох днів і навіть тижнів.
• Доступність. Цілком пристойний кнопковий пристрій можна купити за $20-30.
• Компактність. Кнопкові апарати легкі та маленькі. Смартфони ж інколи нагадують планшети. Стає непросто носити їх.

Смартфон

Це багатофункціональний пристрій, який має багато переваг:

• Доступ в інтернет і різноманітні програми. Ви можете користуватися програмами для обміну повідомленнями, роботи з графікою, перегляду фільмів і т.д. Дзвінки через Wi-Fi не лише зручні, а й допомагають зекономити на мобільному зв’язку.
• GPS навігація. Ця функція корисна для автовласників, туристів, батьків та інших людей, які хочуть мати зручну електронну карту з підказками.
• Якість камери. З кожним роком фотокамери в смартфонах стають все кращими. Вони вже можуть робити фото та знімати відео в HD якості. Кнопкові телефони у цьому відношенні лишаються далеко позаду. Через апаратні та програмні обмеження камери в них лишаються на рівні попередніх років.
• Один пристрій для задоволення усіх потреб. Колись мобільний телефон був лише додатком до інших електронних пристроїв. Тепер він замінює їх. Його можна використовувати замість гаманця, GPS навігатора, музичного плеєра, фотоапарата. Все це легко вміщується в кишеню, рюкзак чи сумочку.

Перш ніж зробити остаточний вибір, добре подумайте, що ви бажаєте отримати від телефону. Якщо це лише базові функції, можна вдовольнитися і кнопковим апаратом. Перейти на смартфон сьогодні досить легко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кнопковий телефон чи смартфон: що краще?*
24 листопад, 2016, 17:38