Волинянину вручили нагороду за оборону Луганського аеропорту

Волинянину вручили нагороду за оборону Луганського аеропорту
Денису Киричуку, який служив у добровольчому батальйоні «Айдар» вручили нагрудний знак «За оборону Луганського аеропорту».

Нагороду вручив керівник Відокремленого підрозділу «Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» в Ковелі Юрій Ганджала у п’ятницю, 11 січня.

Денис Киричук – мешканець міста Камінь-Каширський, півроку прослужив у добровольчому батальйоні «Айдар» та був сапером у другій афганській роті.

Брав участь у гарячих боях за Красний Яр, Кримське, луганський аеропорт. Отримав поранення та дві контузії. Після першої відмовився від госпіталізації, проте друга контузія, отримана у Кримському, завадила подальшій службі. Зараз чоловік знаходиться у Волинському обласному госпіталі ветеранів війни. Саме там чоловіку і вручили нагрудний знак «За оборону Луганського аеропорту».

На врученні був також присутній заступник голови обласного осередку Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» Андрій Косаревич. Він розповів, що контузію Денис Киричук отримав, коли під час вибуху міни накривав побратима власним тілом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нагрудний знак «За оборону Луганського аеропорту» — недержавна загальноукраїнська відзнака. (з вікіпедії). Це не нагорода, а відзнака закарпатської спілки воїнів АТО.
Відповісти