Порошенко опублікував відео свого візиту на Волинь

Порошенко опублікував відео свого візиту на Волинь
Президент України Петро Порошенко показав відео свого візиту на Волинь, який відбувся у вівторок, 15 січня.

Відео Глава Держави розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, глава держави разом з Почесним Патріархом ПЦУ Філаретом прибули до Луцька у вівторок, 15 січня. Вони відвідали службу у Свято-Троїцькому соборі та показали Томос про автокефалію волинянам.

Згодом Президент відвідав Ківерці та Рожище.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Томос і близький кінець впливу Москви: промова Філарета у Луцьку. ТЕКСТ


"Днями Кафедральний собор Святої Трійці у Луцьку був переповнений людьми. І це не перше місто, і не перший храм, де тисячі вірян приходять, аби на власні очі побачити Томос та помолитись за Православну Церкву України.

Вдячний вам за віру та любов до України, єдність, мужність та підтримку. Ви всі є безпосередніми учасниками процесу створення нашої церкви. Без вашої молитви цього б не сталося", - написав Петро Порошенко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це маразматики,які прийшли не до Бога в Церкву,а прийшли подивитись на Поршенка,який їм ще більше втюхав своєї брехні і вони готові сраку йому лизати,не то,що голосувати.Країна маразматиків,лизодупів,демагогів і т.д.І що саме найбільше вражає,що і молодь така сама!
Відповісти
Співчуваю вам «факте». Мабуть несила жити в країні, яка починає жити не так, як би вам хотілось. Провели декомунізацію, витискають з країни російську церкву, на росію поклали, на Європу націлились, чого доброго в НАТО вступлять. На ТБ і радіо якісь квоти. Навіть «Інтер» по-українську заговорив. І чого це так все цьому Порошенку вдається? А таким класним, як ви тільки і смуток і розпач. Співчуваю вам «факте», але фак таки залишається вам.
Відповісти