MONATIK взяв у «Голос країни» викладача з вокалу Наталії Могилевської

MONATIK взяв у «Голос країни» викладача з вокалу Наталії Могилевської
Мультиартист з Луцька вражає рекордною кількістю поворотів крісла.

Черговий ефір сліпих прослуховувань Голосу країни-9 приніс співаку MONATIKу чималу кількість нових учасників у команді — 4, - йдеться на сайті 1+1.

Враховуючи минулі відбори, загалом тренер вже обрав 12 народних голосів. Це означає, що до його команди зможуть потрапити ще 4 учасники.

Вікторія Уварова
Вікторія — викладачка співу Наталії Могилевської. Може похизуватися власною методикою занять вокалом. На думку дівчини, вона сховалась у викладацькій справі та не реалізувалась як співачка. Голос країни – чудовий шанс для її творчих амбіцій.

До команди Потапа потрапила українська Вітні Г'юстонМикола Задерей
2012 року Микола став учасником Голосу. Діти, потрапивши до команди Олега Скрипки. Дійшовши до півфіналу, хлопець «зловив зірку» та став заручником ліні. Це завадило Миколі прокласти собі шлях в українському шоу-бізнесі.

На дорослий Голос країни він прийшов за другим шансом. Тепер він знає, чого хоче, і готовий наполегливо працювати.

Анна Волобуєва
Анна виросла в неблагополучній родині. Та складне життя не зламало її, а загартувало. На Голосі країни дівчина хоче надихнути молодь знаходити сенс у творчості, а не у шкідливих звичках. Сама Анна пише пісні та співає в християнському гурті.

Марина Круть
Тато дівчини — слюсар, мама — водій тролейбуса. Однак Марина вирішила жити інакше. Вона закінчила музичну школу, опанувала гру на бандурі та у 18 років поїхала працювати до Китаю. Український народний інструмент викликав захват у китайців.

Після того Марина створила гурт Круть, із яким багато гастролює. Голос країни стане для талановитої дівчини новим етапом самоствердження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
MONATIK взяв у «Голос країни» викладача з вокалу Наталії Могилевської
11 лютий, 2019, 18:45