Російські зірки вітають Зеленського і «пакують валізи» до України

Російські зірки вітають Зеленського і «пакують валізи» до України
Російський шоу-біз та українські зірки, які гастролюють у Росії, привітали Володимира Зеленського з перемогою на виборах та сподіваються, що зможуть гастролювати Україною.

Інформаційне агентство ВолиньPost зібрало реакцію зірок у соцмережах.

Одні з перших, хто привітав Зеленського з перемогою, - співачки з українським корінням - Лоліта Мілявська та Наташа Корольова, яким СБУ заборонила в'їзд в Україну.

«Ну все, я вже вилітаю до Києва. Думаю, дорога буде відкрита мені і всім артистам, всім діячам культури. Тому що ми всі знімалися в проектах Володимира Зеленського. Що гріха таїти? Ми всі розраховуємо на свій "маленький шматочок пиріжка". Насправді цілком серйозно хочеться сказати: я бажаю своїй батьківщині тільки найкращого. І бажаю, щоб Володимир Зеленський не здав свої позиції. Дуже хочеться вірити, що Україна отримала класного політика, але втратила хорошого коміка», - каже співачка.


До привітань приєдналася і українська співачка Світлана Лобода. Вона каже, що ця перемога - «шикарний поворот» та додала хештег «нехай буде мир».

Свої п'ять копійок у цей «марафон» привітань не змогла не додати і Аліна Гросу, у якої є пісня про так званого Вову.

До привітань нового гаранта України приєдналася екс-ведуча «Орла і Решки» Регіна Тодоренко. Вона активно з'являється на екранах російського телебачення та випустила свою авторську програму про життя російських зірок.
«Ну, з Богом! І нехай настане Мир ✌️ Всі люди розумні і розуміють, що ні завтра, ні післязавтра, можливо навіть не через рік великих змін чекати не доведеться, але ми віримо, що ПОСТУПОВО все стане на свої місця», - йдеться у дописі ведучої.

Також привітати кортіло і чоловічій половині російського шоу-бізнесу. Це зробили Діма Білан, Максим Галкін, Іван Охлобистін, Влад Тополя, Микола Басков, Філіп Кіркоров та інші.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у вас кончених бачу підгоріло
Відповісти
Конкурентів геть!
Відповісти
Нахрен Украіні полтрібні всі ці кацапські потвори ,нехай розважвають х..ла і Гундяєва ,ми вже якось без них обійдемось .
Відповісти
Поки Крим та Донбас не повернуть - ніякий зеленський цим шльондрам політичним не допоможе, є ще українці на своїй землі, хай мріють.
Відповісти