Яскраві оселі для яскравих людей: як у Луцьку будують ЖК «Caramel Residence». ФОТО*

Яскраві оселі для яскравих людей: як у Луцьку будують ЖК «Caramel Residence». ФОТО*
Поки багато лучан ніжаться у променях сонця десь на березі моря, насолоджуються недоторканою природою в горах чи просто відпочивають від буденних проблем із друзями та рідними, будівельники невтомно працюють над зведенням житлового комплексу комфорт-класу «Caramel Residence» від компанії «ЛДБК». Усе, аби власники могли якомога швидше оселитися у «карамельних» будинках та облаштувати побут так, як уже давно мріяли.

У будинку першої черги, що на Конякіна, 3А, чути дитячий сміх та душевні розмови ще з літа 2018 року. Саме тоді багатоповерхівка відкрила свої двері для мешканців. Нині будівельники невпинно працюють над зведенням помешкань у трьох інших «карамельних» будинках.

У будинку комфорт-класу другої черги, що розташований за адресою Конякіна, 3Б, спеціалісти чепурять оселі всередині. Нині вже майже завершили штукатурні роботи із 1-го до 10-го поверху у першій секції, із 1-го до 7-го - у другій, із 2-го до 10-го - у третій. Паралельно тут заливають стяжки підлоги. Окрім того, у «карамельній» багатоповерхівці уже облаштовують другий шар майбутнього даху і за два тижні обіцяють закрити це питання.

Тривають роботи й будинку третьої черги ЖК «Caramel Residence», що розташований на вулиці Конякіна, 3В. Будівельники уже звели 7 поверхів майбутніх осель мрії і розпочинають перекривати збудований поверх.

Не припиняють трудитися й над будівництвом «карамельної» багатоповерхівки четвертої черги, що на Конякіна, 3Г. Тут завершують роботи над другим поверхом. Здачу об’єкта запланували на четвертий квартал 2021 року.

Детальнішу інформацію про проекти компанії можна знайти на сайті «ЛДБК». Відділ продажу розташований за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, контактні телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Яскраві оселі для яскравих людей: як у Луцьку будують ЖК «Caramel Residence». ФОТО*
23 липень, 2019, 13:40