Вибуховий гумор від Дизель-Шоу*

Вибуховий гумор від Дизель-Шоу*
Дизелісти голосно увірвалися в телепростір країни з каналу ICTV. Сьогодні це одна з кращих гумористичних програм з талановитими резидентами. Їх творчість була відзначена премією «Телетріумф», але найбільше коміки цінують визнання глядачів, підтвердженням чому є постійні аншлаги на їх концертах.

Талановиті шоумени, відомі публіці за виступами в КВН, стали справжньою командою, яка дарує іскрометні жарти, оригінальні історії та справжні музичні номери. «Дизель Шоу» - це своєрідний симбіоз вокального і артистичного таланту, акторської майстерності та гострого гумору. Тож не дивно, що їх концерти завжди з нетерпінням чекають у всіх містах країни.

Шоу з'явилося в 2015 році, коли давні миколаївські колеги по КВН зважилися створити власний гумористичний проект. Програма сподобалася глядачам, і дуже скоро обмежуватися телебаченням стало неможливо. Тому «Дизель-шоу» вийшли із екранів на сцени країни, що дуже сподобалося їх фанатам і любителям тепло і весело провести вечір. Успіху вдалося досягти завдяки талановитій команді дизелістів:

• Вікторія Булітко;

• Єгор Крутоголов;

• Олександр Бережок;

• Яна Глущенко;

• Максим Неліпа;

• Єгор Сморигін;

• Олег Іваниця;

• Марина Поплавська.

Засновником і керівником проекту є Єгор Крутоголов, який був відомим КВНщиком і не один рік працював на телебаченні в якості ведучого. Дизель - Шоу він створив разом з раніше знайомими йому Е.Гашенкр, А.Бережком, М.Шинкаренко.

Шарма, витонченості і веселощів додає чоловічій компанії жіночий колектив. Відома актриса і власниця чарівного голосу Вікторія Булітко, сексуальна блондинка Яна Глущенко і неперевершена харизматична Марина Поплавська. Трагічне ДТП в 2018 році забрало життя актриси, і проект призупинив свою концертну діяльність на більш ніж три місяці. У зв'язку з втратою покинув колектив актор Олег Іваниця, який не уявляв подальшого існування програми без Марини Поплавської. Тільки в кінці січня було оголошено про новий концертний тур.

Творчість гумористів було відзначено безліччю нагород і премій. Їх концертний тур у 2017 році був занесений в Книгу рекордів Гіннеса за найбільшу кількість концертів. Цього року завдяки «Дизель-Шоу» канал ICTV став бронзовим призером PromaxBDA Europe Awards.



Дизелісти запрошують на концерт

Цієї осені 10 жовтня у Палаці Україна відбудеться грандіозний концерт від «Дизель Шоу», а саме відбудеться телезйомка. У цей вечір глядачі зможуть першими побачити нову програму, кумедні історії та оригінальні номери, що обов'язково підніме настрій і змусить посміятися від душі. Тематика їх виступів досить різноманітна і близька глядачеві:

• сімейні перипетії;

• батьки і діти;

• відпочинок;

• освіта;

• шопінг і багато іншого.

У їхніх виступах кожен знайде щось близьке і зможе по-новому подивитися на щоденні проблеми. Тож не дивно, що кожен концерт закінчується повним бенефісом.

Нова програма, неперевершена гра акторів, яскраві скетчі, цікаві мініатюри, а також талановиті музичні номери створять приємну атмосферу для відпочинку всією сім'єю або галасливою компанією. Заряджайся гумором, позитивом і відмінним настроєм в осінні дні.

Дивіться повний розклад концертів Дизель Шоу на сайті Kontramarka.ua

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.