У Ковелі для дітей з вадами слуху зібрали 5 тисяч гривень

У Ковелі для дітей з вадами слуху зібрали 5 тисяч гривень
У Ковелі порахували гроші, які зібрали під час акції «Серце до серця».

Щоб залучити якомога більше людей до участі в акції, у місті було розгорнуто широку інформаційну кампанію про початок волонтерського руху, - повідомили у прес-службі мерії Ковеля.

Для дітей організували різноманітні благодійні заходи. Зокрема, відбувся концерт камерного оркестру «Квінта».

Кульмінацією акції стало створення у центрі міста «живого серця», яке «закликало» суспільство об’єднатися для спільної мети. Лунала музика, «пульсувало серце» і в такт йому билися серця перехожих. Напевно, кожному хотілося приєднатися до порятунку здоров’я дітей.

ДИВИТИСЯ ФОТО З ЛУЦЬКОЇ АКЦІЇ "СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ"

Протягом акції волонтери відвідували громадські організації та місця відпочинку ковельчан, розповідали про акцію та закликали людей долучитись до неї. Кошти збирали у спеціальні опломбовані скриньки благодійного фонду «Серце до серця».

Волонтери також мали наклейки-сердечка, які дарували усім, хто кидав кошти до скриньок, що сприяло кращій візуалізації кількості небайдужих людей та створювало відповідну святкову атмосферу.

Спільними зусиллями добродійники зібрали понад 5 тисяч гривень, що в декілька разів перевищує зібрану суму у минулому році. За зібрані кошти будуть придбані слухові апарати та медичне обладнання для діагностики та лікування хвороб, пов’язаних з порушенням слуху у дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі для дітей з вадами слуху зібрали 5 тисяч гривень
07 травень, 2013, 16:07