У зоні ООС загинув український військовий

У зоні ООС загинув український військовий
На Донбасі загинув український військовий.

Про це в четвер, 5 вересня, повідомляє прес-центр штабу ООС.

"4 вересня в районі проведення операції Об'єднаних сил внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав поранення, несумісне з життям. Обставини події з'ясовуються робочою групою військової служби правопорядку ЗС України", - йдеться в повідомленні.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінською угодою калібрів озброєння, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив шість обстрілів позицій об'єднаних сил: двічі недалеко від Водяного, поблизу Опитного, недалеко від Верхньоторецька, поблизу Авдіївки, неподалік Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ сепаратисти шість разів обстрілювали позиції Об'єднаних сил: поблизу Майорська у напрямку Шахта 6-7, неподалік від Шумів у напрямку Шахта 6-7, біля Південного напряму Шахта ім. Гагаріна, в районі Зайцевого, недалеко від Хутора Вільного, поблизу Новгородського.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть, ООС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.