Велодоріжки, бруківка та освітлення: у Луцьку за грантові кошти ремонтують вулицю Рівненську

Велодоріжки, бруківка та освітлення: у Луцьку за грантові кошти ремонтують вулицю Рівненську
У Луцьку в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» ремонтують вулицю Рівненську.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник мера Луцька Григорій Недопад.

Посадовець зазначив, що фінансування капітального ремонту вулиці Рівненської у Луцьку відбувається переважно за грантові кошти, яких не потрібно буде повертати, тобто бюджет міста понесе мінімальні втрати.

«Залучення європейських інвестицій на ремонт однієї з найбільш навантажених ділянок дороги стало можливим завдяки участі в міжнародному проєкті «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька». Донор - ЄС в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine», – йдеться у дописі.

Посадовець зазначив, що для Луцька бюджет проекту складає більше 700 тисяч євро, а одним із головних проектів є ділянка вулиці Рівненської від вулиці Задворецької та вулиці Купріна.

«Тут передбачено капітальний ремонт і заміну дорожнього покриття із реконструкцією підземних комунікацій. Також здійснюється облаштування пішохідних та велосипедних доріжок, заміна бордюрів, облаштування технічних зон, викладених бруківкою, необхідних для водіїв та пішоходів. Відбудеться і реконструкція мереж вуличного освітлення зі встановленням 383 сучасних вуличних світильників», – повідомив Григорій Недопад.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Велодоріжки, бруківка та освітлення: у Луцьку за грантові кошти ремонтують вулицю Рівненську
13 вересень, 2019, 17:24